Morella - Sitges

El final de les vacances

Ens vam llevar amb tranquil·litat i vam esmorzar a l'Hotel Fonda Moreno, on ens havíem hospedat per pocs diners i a continuació vam donar una volta més pel centre per estirar una mica les cames abans de pujar al cotxe.


sergibuda.cat

 

 

 

 

 


L'ambient era força curiós, doncs es barrejava gent vestida de diumenge passejant amb gent que encara estava de festa, cantant, cridant, rient, bevent o fent esses amb un cubata a la mà i gent d'empalmada o havent dormit molt poquet buscant on menjar alguna cosa o arreglar-se una mica. Nosaltres vam aprofitar per comprar uns ambientadors d'essències naturals a Aromes de Morella i vam anar a buscar el cotxe fora muralles.

sergibuda.cat

 

sergibuda.cat







El cert és que els dos quilòmetres de muralla que envolten el nucli antic de Morella conformen, junt amb el castell i el turó, l'skyline que es pot admirar des de lluny. D'aquesta construcció defensiva amb set portes, originària del segle XIV i probablement edificada damunt una altra anterior, la Porta de San Miquel, amb les seves dues torres octogonals flanquejant-la, és la imatge més poderosa i espectacular de totes.


sergibuda.cat

 

 





Un cop carregat el cotxe i fet el check-out de l'hotel, vam dirigir-nos cap a la carretera, passant a tocar de l'aqüeducte que portava aigua a la ciutat al segle XIV, per tornar cap a casa, donant per acabades unes vacances que vam haver de refer a la meitat.


sergibuda.cat