Sitges - Ciboure

 

Arrenquem

 

 

Ens vam llevar amb calma, vam acabar de preparar les coses, vam carregar les motos i vam sortir de ruta direcció Vilanova i després vam agafar la carretera del Pantà de Foix.

sergibuda

 

 

 

 

 

 

Després d'agafar l'N-340 a l'Arboç fins a El Vendrell, vam passar per Vila-Rodona, El Pla de Santa Maria, Tàrrega, Vilagrassa i Bellcaire d'Urgell, on vam parar a menjar una miqueta de forma ràpida.

sergibuda

 

sergibuda

 

 

 

 

 

 

Aprofitant el bon dia que feia, vam seguir ruta per Balaguer, Binéfar, Monzón, Osca i Ayerbe, on vam aturar-nos a prendre alguna cosa fresqueta.

 

sergibuda
sergibuda

 

 

 

 

 

 

 

En arribar a Pamplona, vaig voler vorejar-la, però com que no me'n sortia, vam acabar entrant-hi (el que hauria d'haver fet des del principi) i aturant-nos al Bar Sorgiñe per prendre alguna cosa amb el Pedro i la Txaro, però no eren a casa.

sergibuda

 

sergibuda

 

 

 

 

 

 

Feia calor i anàvem bé de temps, així que seguint amb el pla inicial vam agafar l'N-121a, que ens deixava a Irún (passat Donosti), de tal forma que vam trigar el mateix o menys temps i la ruta va ser més maca i agradable.

 

sergibuda

 

 

 

 

 

 

 

Teníem un Etap reservat a Ciboure, que és un poblet que està enganxat a Saint Jean de Luz (o Donibane Lohizune), així que ens hi vam dirigir i vam esperar el Kunta, que ens venia a buscar.

 

sergibuda

 

 

 

 

 

 

 

Com que trigava a arribar, la Núria va voler anar cap on ella creia d'on havia de venir, de tal forma que finalment va ser ell qui ens va esperar per portar-nos a sopar al centre d'Irún, doncs a la banda francesa no hi havia res obert per menjar a aquelles hores.

 

sergibuda