Vielha - Sitges

 

La tornada

 

 

Ens vam llevar d'hora i vaig sortir a comprar l'esmorzar, però finalment vaig avisar la Núria per anar a esmorzar a un bar perquè no trobava cap forn de pa.

sergibuda

sergibuda

 

sergibuda

sergibuda

 

 

 

 

 

 

El cel estava molt tapat i es va posar a ploure abans de sortir, però en passar el túnel de Vielha, el cel s'havia obert i feia un sol radiant, tot i que a la llunyania es veien núvols amenaçadors.

sergibuda

sergibuda

 

sergibuda

 

 

 

 

 

 

Travessant El Pont de Suert, una moto ens va fer senyals d'aminorar la marxa i a la sortida del poble ens van aturar els mossos, que ja tenien un parell de motos més aturades. Després de comprovar la nostra documentació i la de les motos, ens van deixar marxar, però entre una cosa i una altra vam saltar-nos el trencall cap a Tremp que volíem agafar.

 

 

 

 

 

 

A l'alçada de Pont de Muntanyana vam agafar el trencall cap a Tremp pel Coll de Montllobar i va ser tot un encert, doncs vam descobrir una carretera amb un traçat divertit i sense gens de trànsit.

 
sergibuda.cat
 
sergibuda

 

sergibuda
 
sergibuda.cat
 
sergibuda

 

sergibuda

 

 

 

 

 

 

Passat Tremp, vam aturar-nos a posar gasolina i vam decidir que, tot i l'amenaça de pluja constant, anàvem a fer la ruta sobre la marxa segons el que ens vingués de gust a cada cruïlla i el resultat final va ser una ruta definitiva d'aquestes que et fan arribar a casa amb un somriure d'orella a orella.

sergibuda

sergibuda

 

 

 

 

 

 

Arribant a Biosca, vam endur-nos una agradable sorpresa en veure aquesta meravella circulant per la mateixa carretera per on ho fèiem nosaltres dos.

 

sergibuda

 

sergibuda

sergibuda

 

sergibuda

 

 

 

 

 

 

 

Arribant a Igualada, vam veure un trencall entre molins de vent que indicava Rubió i vam girar cua per agafar-lo i anar al biker bar Ruta al Oeste, on no hi havíem estat mai. Ens va semblar un lloc amb moltes possibilitats i vam prendre un refresc i unes patates fregides com a celebració de final de viatge.

sergibuda

 

 

sergibuda