20/07/2019

Montauban - Ax Les Thermes - Berga


Tornada a casa


El dia abans ja em va fer una mica de cosa entrar l'equipatge, tot i que a l'hora de fer el check-in ja el vam fer amb alguns paquets a les mans i jo només pujava a l'habitació la resta, però és que a l'hora de marxar ho vam posar tot en un carretó per baixar-ho còmodament i era realment espectacular. Un 10 per la capacitat de càrrega del sidecar.

sergibuda.cat







Després de carregar-ho tot i com que havia plogut, estava ennuvolat i feia una relativa fresqueta, vaig decidir posar-me la dessuadora per primer cop en tot el viatge.

sergibuda.cat







Vam fer ruta cap a Toulouse, Pamiers, Foix, Tarascon-sur-Ariège i Ax-les-Thermes, on sí que vam entrar. A la Rue Cimetière, vam trobar un gran aparcament en el que vam poder deixar el sidecar a l'ombra, doncs ja feia una estona que tornava a fer sol i calor propis del mes de juliol.

sergibuda.cat







No vam buscar gaire a l'hora de triar on dinar, simplement vam mirar-nos els de tocar de la carretera vora l'Église Saint-Vincent i vam valorar el menú i la possibilitat de tenir taula a l'ombra. Vam escollir el Restaurant Les Thermes, on vam dinar correctament.

sergibuda.cat







Vam mirar-nos els horaris i les condicions dels banys i no acceptaven la Merlès, però li vaig oferir a la Núria la possibilitat de fer uns banys o un tractament mentre la nena i jo donàvem una volta i jugàvem una estona, però li va saber greu i ens vam conformar amb posar els peus a la petita piscina d'aigua termal sulfurosa amb alts continguts en silici, sodi i sofre que hi havia a tocar de l'aparcament.

sergibuda.cat
sergibuda.cat
sergibuda.cat
sergibuda.cat







Al final van ser prop de dues hores d'aturada tècnica a Ax-les-Thermes, suficients per enfrontar-nos a la resta de viatge fins a Berga, on vam acabar arribant a quarts de quatre de la tarda.

sergibuda.cat







Podríem haver seguit fins a Sitges, però no calia forçar la màquina, com no ho havíem fet durant tot el viatge, doncs una nena d'un any i mig necessita temps per esbargir-se, còrrer, jugar i distreure's. Nosaltres vam aconseguir fer un viatge amb ella compaginant les seves necessitats amb la nostra forma de fer turisme en moto, deixant-nos a tots tres amb set de tornar a la carretera.

sergibuda.cat