Vine a Donar Sang A.M.C.

 

 

 

Vam quedar amb el Jaume, el David i el Marc. El Marc ens va enviar un missatge explicant que no podia venir per culpa de l'escarlatina del seu fill, el Jaume tenia competició de patinatge de la Georgina i venia en acabar i nosaltres vam avisar que arribaríem entre les onze i les dotze, tot i que finalment va acabar ser uns minutets més tard, trobant-nos el David tot sol perque a més el Carlos, el company de feina del Marc amb qui havíem anat a Manzanera, tampoc no va poder passar per un compromís familiar. Vam seure amb ell a una de les taules que hi havia fora del bar i després de saludar-nos, es va oferir a portar-nos unes cerveses.


sergibuda.cat








Hi havia molta gent i moltes motos (també hi havia bastants cotxes) i a més a l'aparcament hi havia els vehicles on es realitzava la donació de sang i uns stands publicitant diferents campanyes solidàries.


sergibuda.cat








El Jaume va arribar al cap de poca estona acompanyat de la Maribel i la Georgina, ens vam saludar i va anar a fer cua per donar sang mentre una batukada ens impedia xerrar i la Núria anava a buscar unes patates fregides i més begudes a una barra totalment descontrolada.


sergibuda.cat







El David va marxar perquè havia quedat per dinar, va arribar el Jaume després del seu acte solidari i la Maribel va tornar a anar a la barra, que encara tenia més problemes, el que ens va convèncer de no quedar-nos a dinar i deixar-ho per a un altre dia.


sergibuda.cat

 

 

 

 

 

sergibuda.cat