VI Reunió de Viatgers Catalans

 

 

 

Aquest any, la gent de Mototurisme va plantejar-se canviar d'ubicació i de Besalú van passar a Roda de Berà, concretament al Càmping Arc de Berà, que acostuma a acollir esdeveniments motards. Jo vaig arribar just quan anava a començar, de fet em vaig perdre les quatre paraules de presentació de l'acte del Jordi (Steelman), però sí que vaig poder escoltar la benvinguda que el Ximetric ens va fer tant com a organitzador com a regidor municipal.


sergibuda.cat








La primera ponència va anar a càrrec de'n Truc, que va compartir amb quatre companys un viatge pel Marroc. Era la seva primera vegada en aquest país i crec que un dels seus primers viatges llargs i tornava encantadíssim. Va haver unes quantes intervencions del públic per posar dades en comú i esvair dubtes i va quedar palès que el Marroc és un país que enamora.


sergibuda.cat









La segona ponència la van presentar conjuntament el Llorenç (Ximetric) i en Josep (JosepST1300) i ens va relatar el viatge cap a l'est que van fer fins a arribar a Odessa. Tenien preparat un vídeo on anaven corrent les imatges, però la seva eloqüència i la quantitat de dades que van voler posar en comú va fer que l'haguessin d'anar aturant per tal que les imatges no anessin per davant de les paraules. Durant aquesta xerrada, va arribar la Núria, que s'havia quedat a casa dormint perquè la nit anterior vam anar a sopar a fer unes copes amb la Carme i el Pere i se'ns havien fet les tantes.


sergibuda.cat

 

 

 

 



 

Van haver d'accelerar l'explicació perquè el temps se'ls menjava (va ser una pena perquè va ser força amena) i gairebé sense pausa vam passar a la xerrada de l'OlgaTT sobre el seu viatge pel Nepal en Royald Enfield. Lògicament, havent estat a la presentació que va fer a l'Estrella de Javalambre d'aquest any, nosaltres anàvem amb la lliçó apresa, però el tema àudiovisual l'havia canviat una mica, van sortir detalls que l'altre cop van quedar amagats, el Cuco, que també hi era, va participar una mica més i es van establir una sèrie de paral·lelismes amb el viatge que acabava de fer el Pasqual amb la mateixa moto i a una zona molt propera. Tot sumat, força entretingut. En acabat, vam dinar allà mateix, fent-la petar sobre viatges en moto i fins i tot ens van presentar un viatge a Samarkanda i una volta al món.


sergibuda.cat

 

 

 

 

 

 

sergibuda.cat