Guadalajara - Toulouse

692 Km.

Sortim per separat

 

 

Tot i que el gruix de l'equipatge el vam preparar el cap de setmana anterior entre tots dos, la Núria va haver d'acabar de preparar tot el que havia de portar a la seva moto abans de carregar-la.

sergibuda

 

 

 

 

 

 

Jo, en canvi, vaig haver d'anar a treballar i quan vaig tenir la feina ben encaminada, vaig marxar a l'apartament per carregar la moto i tirar cap a Toulouse, que és on havíem quedat.

sergibuda

 

 

 

 

 

 

A mi em va acompanyar un temps magnífic (fins i tot vaig acabar amb els braços socarrimats per efecte del sol), però en creuar el tunel de Bielsa em vaig trobar amb una boira baixa i ploranera que em va acompanyar fins prop de Lannemezan.

sergibuda

 

 

 

 

 

 

Havíem quedat en sortir de la ronda de Toulouse per Croix-Daurade/L'Union i un cop allà enviar un missatge a l'altre (si no n'havíem rebut cap) indicant que s'estava buscant hotel, feina que em va tocar fer a mi per arribar uns vint minuts abans. Vaig provar a l'Hotel Campanile que hi havia a tocar de la sortida, però no hi havia lloc, així que vaig acabar agafant una habitació en un Formule 1 (tot sigui dit, no ens va agradar gaire i intentarem evitar-ne cap) i rebent la Núria al cap de poca estona.

sergibuda

sergibuda

 

sergibuda

 

 

 

 

Després de donar una volteta buscant un lloc per sopar, vam acabar anant al restaurant de l'Hotel Campanile on vaig preguntar si tenien lloc per dormir, on no vam sopar gens malament.

sergibuda

sergibuda