Cap d'any 2021 |
En plena pandèmia de Covid-19,
estava clar que soparíem a casa, però tampoc no ens venia de
gust tancar-nos tot el dia a la cuina amb la Merlès amb
ganes de jugar i de sortir al carrer, així que, seguint
l'exemple de la Carme i el Pere, vam encarregar el sopar al
Restaurante
Marisquería El Capitán Garfio d'El Prat de Llobregat. Per picar teníem calamars
d'Arenys a la romana, peixet fregit a la malaguenya,
musclos a la marinera, gambes de Huelva saltades i
escopinyes i de segon vam escollir la gran mariscada
freda, tot acompanyat d'una ampolla de vi blanc (garnatxa
blanca, macabeu, muscat i sauvignon blanc) Indispensable,
D.O. Empordà. |
|
|
|
|
|
|
Ens
vam fotre un magnífic sopar del que, tot i que la Merlès
va ajudar-nos força, ens va sobra una bona quantitat de
menjar que ens vam anar menjant els dies següents. I
parlant dels dies següents, l'endemà, el dia d'Any Nou,
vam sortir a passejar una estona la Merlès i jo,
aprofitant que hi havia bassals per arreu. |
|