Carnestoltes

Com habitualment, La Formigueta va viure el seu propi Carnestoltes: el dijous gras tot@s de groc, el divendres de color fosc per combinar-ho amb la disfressa sorpresa, el dilluns amb el cap canviat (barret, tint, pentinat divertit..) i el dimarts amb la roba al revés.

sergibuda.catEn un Carnestoltes tan diferent per culpa de la pandèmia de Covid-19, des de l'Ajuntament de Sitges es van proposar celebracions alternatives, com el guarniment de balcons al què nosaltres ens vam adherir no pas per guanyar cap premi (no teníem el nivell), sinó per fer visible el Carnaval.

sergibuda.catEl mateix dijous, a l'hora de sopar, ens vam sumar a la tradició amb els aliments típics: la truita que dóna nom al dia, la botifarra d'ou i la coca de llardons.

sergibuda.catEl divendres al migdia, la Núria i jo vam decidir participar d'una altra de les iniciatives de l'Ajuntament de Sitges, les Cassoletes Carnavaleres. Vam fer una petita ruta, acabant al 13Llunes.

sergibuda.cat
sergibuda.cat
sergibuda.cat
sergibuda.catQuan vaig anar a buscar la Merlès a La Formigueta, resulta que me la vaig trobar disfressada de capitana pirata, igual que la resta de criatures.

sergibuda.cat
sergibuda.catCom cada tarda, vam anar cap al parc infantil de la Plaça Catalunya, on vam coincidir amb els habituals de La Formigueta també disfressats de pirates i amb nens d'altres llars d'infants i col·legis també disfressats.

sergibuda.cat
sergibuda.catEl dissabte al matí la Merlès es va disfressar de Minnie, mentre que la Núria i jo ens vam posar unes orelles de ratolí per anar de conjunt.

sergibuda.cat
sergibuda.cat
sergibuda.catEn el nostre passeig, ens vam acostar a l'animat Bar La Barata, on vam demanar-nos la cassoleta carnavalera batejada com 'Amb dos cigrons'.

sergibuda.cat
sergibuda.catEl diumenge al matí, la Merlès i jo vam anar a la piscina de Sant Pere de Ribes per banyar-nos plegats i, tot i que dúiem els nostres banyadors a la bossa, la Merlès no va poder estar-se de tornar a sortir de casa disfressada.

sergibuda.cat


sergibuda.cat