41è aniversari de la Núria |
El vuit de gener era
l'aniversari de la Núria i, tot i que no podíem fer una gran
festa, sí que podíem anar a fer un bon dinar per Sitges i
ens vam decidir per anar a El Pou, on feia molt de temps que no
hi havíem estat. |
|
Per
començar, vam demanar-nos unes patates braves a l'estil El
Pou, amb la forma de got que va popularitzar el Sergi
Arola, i unes sardines marinades amb soja, que són un dels
plats imperdibles d'aquest restaurant. |
|
|
|
Vam
continuar amb l'steak tartar, que és tallat a
ganivet, i amb el mollete de papada a l'estil thai,
que no l'havíem tastat mai i estava riquíssim. |
|
|
Si
bé és cert que nosaltres no som pas de postres ni de
dolços, també és cert que és difícil resistir-se a segons
quins plaers, com el pa amb oli, sal i xocolata que va
significar la cloenda a un àpat deliciós. |
|
|