L'esquirol entremaliat

Quan vam arribar a casa el vespre que la Merlès es va endur l'esquirol entremaliat de La Formigueta per passar plegats el cap de setmana, el primer que va fer va ser la presentació oficial als ninos que viuen al seu llit.

sergibuda.catNo es van separar en cap moment, ni per sopar, ni per anar al lavabo, doncs totes dues van satisfer les seves necessitats bàsiques alhora.

sergibuda.cat
sergibuda.cat
sergibuda.catL'endemà al matí, el dissabte, quan li vam dir a la Merlès que sortíem de casa, va tenir claríssim que ella s'enduia l'esquirol amb nosaltres.

sergibuda.cat
sergibuda.cat
sergibuda.catVam anar a Olesa de Montserrat a veure a ma mare, que encara no coneixia l'esquirol entremaliat, però tot i així, també va tenir un lloc a la taula a l'hora de fer l'aperitiu, encara que no va menjar patates fregides, ni olives ni cacauets, sinó que es va dedicar a una pinya que li havíem portat des de casa.

sergibuda.cat
sergibuda.catVam passar-hi una tarda ben entretinguda i al vespre vam aprofitar per dutxar la Merlès (això sí que no ho van fer juntes). La nena es va posar el pijama i va sopar alguna cosa abans de tornar cap a Sitges.

sergibuda.catEl diumenge al matí vam decidir aprofitar el bon temps que feia per dirigir-nos cap al Parc de Can Robert, que està a la vora de casa nostra.

sergibuda.cat
sergibuda.catL'esquirol entremaliat estava contentíssim d'estar a l'aire lliure i poder fer coses que normalment no pot fer, com jugar a básquet, un esport que domina completament.

sergibuda.cat
sergibuda.catVam entrar al parc infantil d'El Patufet, on un bou es va menjar la Merlès i l'esquirol entremaliat, obligant-nos a fartar-lo de cols fins que es va tirar un pet i van sortir la nena i l'esquirolet.

Van entrar a la botiga on El Patufet va comprar la paperina de safrà, van pujar al balancí mentre cantaven 'Patim, patam, patum! Homes i dones del cap dret... Patim, patam, patum! No trepitgeu El Patufet' i finalment es van relaxar al gronxador com el protagonista del conte ho va fer sota una col alhora que s'aixoplugava.

seribuda.cat
seribuda.cat
seribuda.cat
seribuda.cat
Tot i que és per a nenes més grans, vam entrar al parc infantil que hi ha al costat i tant la Merlès com l'esquirol entremaliat van pujar per les cordes, es van llençar pel tobogan i es van deixar empentar als gronxadors, just abans d'anar a passar l'última tarda junts a casa.

sergibuda.cat
sergibuda.cat
sergibuda.cat
sergibuda.cat


sergibuda.cat