Triumph Street Twin

 

 

 

El Dídac estava pensant en canviar de moto i per això va demanar provar la Triumph Street Twin. A Màquina Motors li van donar hora el quinze de setembre a les quatre de la tarda i jo vaig quedar amb ell que l'acompanyaria.

sergibuda.cat
sergibuda.cat







Van obrir a hora horada, però ens van atendre ràpid. Li van explicar que la unitat que li deixaven estava limitada, el funcionament bàsic de la moto i que havia de tornar-la amb el dipòsit ple i tot seguit, a un quart tocat, vam arrencar.

sergibuda.cat
sergibuda.cat







Vam anar a buscar Gran de Gràcia, vam travessar la Plaça Lesseps, vam pujar per l'Avinguda de Vallcarca primer i el Carrer Esteve Terradas després per anar a parar a la Plaça Alfonso Comín.

sergibuda.cat
sergibuda.cat







El trànsit intens de la gran ciutat, anar dues motos juntes, no conèixer la moto a provar ni el seu comportament, ser una moto cedida, les normes de circulació i algun cotxe de la guàrdia urbana van fer aquest tram lent i avorrit, però des del Passeig de la Vall d'Hebron vam enllaçar amb la Carretera de l'Arrabassada i a partir d'aquest moment ja va ser una altra cosa, tot i que alguns cotxes ens van alentir en algun tram.

sergibuda.cat
sergibuda.cat







A l'entrada de Sant Cugat ens vam aturar i el Dídac em va comentar que li havia transmès molt bones sensacions i que es veia una moto molt més moderna que no pas la seva VTX (s'havien de notar els anys). No vam tenir pas temps per res més, doncs havíem de girar cua i tornar cap a Barcelona.

sergibuda.cat







En sentit sud no vam poder circular com ens hauria agradat per culpa del trànsit, però provar una moto també implica provar si un se sent còmode quan el fluxe viari és bo i quan és dolent. I per dolent per dintre de Barcelona! Per cert, vam anar a la gasolinera del Carrer Balmes a tocar de la Plaça Molina i vam descobrir un punt fluix de la moto: el nivell de carburant no s'actualitza ràpidament quan es reposta. No deixa de ser anecdòtic, però el Dídac va posar uns pocs euros i quan va engegar la moto encara no marcava el nivell amb el que l'havia recollit, així que en va posar algun més i li va tornar a passar el mateix. Llavors vam comentar que hi hauria aquest problema i vam anar cap a Màquina Motors.

sergibuda.cat
sergibuda.cat







El Dídac va quedar en passar-se uns dies més tard per parlar de números i vam anar al 99% Moto Bar a prendre alguna cosa i a Espai Harley-Davidson a preguntar per l'Street Bob.

sergibuda.cat

 

 

 

 

 

sergibuda.cat