Esmorzar entre vinyes |
El dissabte cinc de setembre anàvem a celebrar en família el meu aniversari i, aprofitant que no feia una calor excessiva, vam decidir descapotar el sidecar per anar fins a Sant Pau d'Ordal. |
|
|
La
nostra destinació eren les caves Albet i Noya, a la finca
de Can Vendrell de la Codina, doncs havíem reservat per
fer un esmorzar de pícnic entre les vinyes dins de la
proposta de la Festa de la Verema organitzada per Penedès
Turisme. |
|
Al
jardí de la casa gran, que data del 1872, ens van atendre:
ens van explicar el funcionament, ens van donar la
cistella amb el menjar i el veure i ens van indicar on era
la nostra taula. |
|
|
|
A
la cistella hi vam trobar pa, embotit, formatge, tomàquet,
sal, oli, fruita, carquinyolis, codonyat, una ampolla de
vi blanc Curiós Xarel·lo i una ampolla de most per a la
Merlès, tot i que només havíem encarregat esmorzar per a
la Núria i per a mi. S'ha de destacar que a més tot era de
proximitat. |
|
|
Hi
havia una sèrie d'espais per fer l'esmorzar (la vinya d'El
Fanio, la Figuera de Can Vendrell, Can Milà de la Roca...)
i nosaltres havíem escollit l'espai Glòria, un punt al
jardí de la bodega en el que el temporal Glòria (d'aquí el
nom) va provocar l'enderrocament d'una part del mur,
obrint el jardí als camps de vinyes del voltant. |
|
La
nostra elecció d'espai la vam basar en l'accessibilitat a
l'espai, doncs n'hi havia alguns als que hi havies d'anar
en vehicle i d'altres que obligaven a fer una bona
caminada i amb la Merlès vam creure que era convenient la
facilitat d'accés, però el cert és que les vistes a les
vinyes eren un motiu més que suficient per voler esmorzar
allà. |
|
|
Després
de l'esmorzar, vam acostar-nos a La Cantera, on ens vam
trobar amb la Marga acompanyada d'un amic. Amb ells vam
compartir taula i conversa, a més d'unes cerveses i van
ser el final perfecte d'aquest matí. |
|