IV Concentración Invernal Penya Pakí-Payá

 

 

 

Amb una nena tan petitona ni ens vam plantejar anar de tenda el mes de febrer i jo no vaig voler anar-hi sol, perň sí que vam decidir acostar-nos-hi en el sidecar a fer una cervesa, aprofitant que es feia tan a prop de casa, i ens vam trobar un ambient la mar de maco, tot i que hi havia molts cotxes.


sergibuda.cat








Vam coincidir amb molts coneguts i uns quants amics, entre ells els Motrix, el Salva i l'Adela, que li va regalar a la Merlčs una jaqueta de punt feta per ella que no vam trigar a estrenar.


sergibuda.cat








Vam fer unes cerveses, vam picar cacauets i kikos oferts per l'organització, vam demanar un got de brou calent per a la Merlčs i vam comprar un entrepŕ de botifarra per tal que la nena sopés mentre xerrŕvem amb els uns i els altres, entre ells El Mańo dels Pakí-Payá, a qui feia una eternitat que no včiem.


sergibuda.cat







No feia gens de fred i l'ambient era molt agradable, així que ens hi hauríem quedat una bona estona més, perň quan els Motrix van començar a preparar-se el sopar i ens van convidar a compartir-lo, vam decidir que era l'hora de tornar cap a casa, doncs ens hauríem animat massa i havíem de conduir.


sergibuda.cat

 

 

 

 

 

sergibuda.cat