2on Aniversari de la Merlès

 

 

 

Després de tot l'enrenou de la festa del primer aniversari, ni vam tenir ganes ni temps per fer alguna cosa semblant pel segon, així que al final no vam fer res de res. De tota manera, un cop es va llevar, la Núria sí que va voler fer una foto de les dues juntes.


sergibuda.cat
Vam anar a la biblioteca per gaudir de l'Hora del Conte, una lectura-recomanació de contes mensual, al final de la qual vam aprofitar per llegir alguns llibres.


sergibuda.cat

sergibuda.cat

sergibuda.catDe fet, s'ho va passar tant bé i ens va agradar tant la zona infantil que vam aprofitar per fer-li el seu propi carnet de la biblioteca, que li va fer moltíssima il·lusió.


sergibuda.cat
El Jaume, la Maribel i la Georgina van venir a veure'ns i van portar un regal per la Merlès, unes bambes que no va dubtar a posar-se immediatament.

sergibuda.cat
sergibuda.cat
sergibuda.catTambé van venir la Carme, el Pere i la Marina i tots plegats vam anar a cruspir-nos unes bones hamburgueses al Big Al's, on vam coincidir amb un grup que celebrava els vint anys d'una noia i que ens va deixar l'inflable del número dos per fer una foto a la Merlès, tot i que no hi va haver manera de que en sortís una decent.

sergibuda.cat

sergibuda.cat

 

 

 

 

 

sergibuda.cat