15è Aniversari de l'Emma

 

 

 

L'Emma va fer 15 anys el 7 de desembre del 2019 i ens va convidar a celebrar-ho l'endemà amb un berenar d'aquests pantagruèlics de Can Pérez-López que tenen el punt culminant en el pastís d'aniversari.

sergibuda.cat
sergibuda.catUn cop el Ramon va entendre que el marc havia d'estar davant i no darrera de la persona per enmarcar, l'Emma es va disposar a pensar un desig i bufar les espelmes.

sergibuda.catEls seus pares i sa germana, que estaven contentíssims perquè l'Emma havia fet anys, van voler fer-se una foto amb l'homenatjada i un quinze enorme que va aparèixer i que feia que a la Merlès se li anessin els ulls al darrere.

sergibuda.catLa cosineta més petita va voler fer-li un gran petó a l'Emma per felicitar-la, però s'ha de dir que no va ser pas l'única, doncs tots ho vam fer quan ens va arribar el torn.

sergibuda.cat
sergibuda.cat
sergibuda.catDe fet, el marc el vam fer servir tots, fins i tot la Merlès i jo el vam aprofitar per menjar-nos una galeta alhora començant cadascun per una punta, però tot el que és bo s'acaba i al final vam haver de marxar cap a casa.

sergibuda.cat

 

 

 

 

 

sergibuda.cat