XVI Concentración Motera La Cipotegato

 

 

 

Aprofitant que era Tots Sants, volíem anar al 6ème Salon du Side-Car a Limoise (França), però aquella mateixa setmana ens van anul·lar el bitllet del TGV per unes esllavissades a la via, perdent tant la reserva per dormir com el lloguer del cotxe, però no ens vam quedar pas a casa, sinó que vam sortir el divendres al matí amb la calma fent la ruta de la costa fins a Tarragona i llavors Reus i l'N-420 fins a Alcanyís, per llavors agafar l'N-232, aturant-nos a Híjar per menjar alguna cosa. Primer ho vam intentar al Bar El Volante, on ens van dir que no ens podien donar res de menjar, i després al Bar Losilla, on només vam poder demanar una tapa d'ensaladilla, però ja ens va servir per tal que la Merlès estirés una mica les cames i mengés el suficient.

sergibuda.cat
sergibuda.cat
sergibuda.cat
sergibuda.cat







Un cop arribats a Tarazona, ens vam dirigir al pavelló firal per fer la inscripció i la Merlès ja va començar a ambientar-se, voltant al seu aire i mirant-se les paradetes.

sergibuda.cat
sergibuda.cat
sergibuda.cat







A continuació, vam anar cap al pavelló poliesportiu per a instal·lar la tenda (ens va quedar d'aquella manera perquè no podíem clavar les piquetes al terra), descarregar l'equipatge i posar-nos còmodes.

sergibuda.cat
sergibuda.cat







Com que no havíem dinat, vam decidir anar cap al centre a prendre una cervesa i picar alguna cosa, però ens va costar bastant trobar on fer-ho perquè estaven gairebé tots els bars plens o amb reserves, així que quan vam veure sortir un grup una mica gran del Bar Visconti, no vam dubtar a entrar-hi i agafar lloc i la veritat és que va ser tot un encert i que ens vam fotre un parell de tapes boníssimes.

sergibuda.cat
sergibuda.cat
sergibuda.cat







De tornada al pavelló firal, vam agafar-nos alguna cosa per beure i vam aprofitar els entrepans que anaven inclosos a la inscripció, però no vam trobar lloc per seure a les taules i vam acabar asseguts a terra en un racó que li agradava a la Merlès perquè hi havia unes rampes i una escala. Poc després, vam marxar cap al pavelló poliesportiu per posar-nos a dormir, que el dia havia estat prou llarg.

sergibuda.cat
sergibuda.cat
sergibuda.cat







Passaven de les vuit del matí quan ens vam llevar. La Merlès va estar d'acord amb la proposta de dutxa que li vaig fer i en una estoneta vam estar tots tres preparats per començar el dia.

sergibuda.cat







L'esmorzar consistia en un suc, un cafè i una pasta. Nosaltres ens vam demanar llet i així li vam poder preparar unes farinetes a la Merlès.

sergibuda.cat







Vam coincidir amb el Forni i el Jordi dels Motrix i vam xerrar una estona amb ells. Els vam explicar que no teníem pensament d'anar a fer la visita guiada a la ciutat, tot i que era força interessant, ni a la catedral perquè ja les havíem fet, la ciutat no era la millor per visitar-la amb una cadireta i havíem d'anar a comprar mitjons a la Merlès, doncs no n'havíem agafat.

sergibuda.cat







Vam mirar en un parell de botigues de roba per criatures i finalment vam trobar mitjons en una merceria. Amb la feina feta, vam anar a un parc infantil per tal de fer una activitat per a la nena.

sergibuda.cat







D'allà ens en vam anar ja al bar en el que se servia el vino español que oferia l'organització, però ja no vam poder picar pràcticament res perquè a les taules no quedava res i el que anaven treient volava abans d'arribar-hi. Nosaltres vam entrar al bar a demanar-nos un altre beure i de pas vam agafar-nos alguna tapa.

sergibuda.cat







Allà vam coincidir amb els Despertaferro, amb els que vam xerrar una estona, i sorpresivament va aparèixer el Simón, que s'havia acostat a fer una volteta, doncs treballava i no podia quedar-se.

sergibuda.cat







De tornada al pavelló firal, la Merlès va caure dormida mentre fèiem la cua per entrar a dinar uns plats que, com en les altres edicions a les que havíem assistit, era de càtering.

sergibuda.cat
sergibuda.cat
sergibuda.cat







Després de la migdiada, ens vam acostar a la cantonada de Calle Virgen del Río amb Plaza La Seo, entre els bars Casino i Palermo, on hi havia instal·lat un escenari en el que el grup Argenta ens va presentar clàssics del rock per gentilesa del Bar Palermo, mentre la Merlès els escoltava atentament bé a coll de la Núria, bé a coll meu.

sergibuda.cat
sergibuda.cat
sergibuda.cat







El que ens va costar una mica va ser poder entrar en algun dels bars per prendre alguna cosa, però finalment vam aconseguir entrar al Bar Palermo, on vam beure unes cerveses i vam donar de sopar a la Merlès.

sergibuda.cat







De tornada al pavelló firal, vam fer una mica de cua i vam entrar a la part on se servia el sopar, que també era de càtering. Els Motrix ens van fer lloc amb ells i vam compartir taula i conversa.

sergibuda.cat
sergibuda.cat
sergibuda.cat







Després de sopar, la Merlès va estar saltant i corrent a la rampa de la sortida d'emergència que tant li havia agradat i nosaltres dos vam fer uns beures i la vam perseguir una mica, a més de fer una mica de tertúlia amb els Despertaferro, que es van acostar al nostre racó privat mentre se celebrava el sorteig de regals.

sergibuda.cat







En començar el concert del grup de clàssics del rock Seven, la Núria va marxar a dormir amb la Merlès, mentre jo em vaig quedar a veure'l i fer una mica de dispendi a la barra.

sergibuda.cat







A primera hora del matí del diumenge vam tenir una repetició del dissabte: ens vam dutxar, ens vam arreglar i vam anar a esmorzar, aprofitant la llet per preparar l'esmorzar de la Merlès, que va seguir jugant al seu racó i remenant les paradetes.

sergibuda.cat

 

 

 



 

Enlloc de fer la ruta per la Comarca del Moncayo, vam tornar cap al pavelló poliesportiu per recollir-ho tot i carregar-ho al sidecar, feina que va durar fins aproximadament l'hora de l'almuerzo.

sergibuda.cat







Feia moltíssim vent i a la gasolinera a la sortida de Tarazona hi havia motos aturades per la por a circular, però nosaltres teníem la seguretat extra de les tres rodes i vam començar a fer el camí de tornada, un camí un xic diferent perquè en no sé quin punt vaig trobar un cartell indicatiu de no recordo quin poble i ens vam ficar per una carretereta estreta i plena de sots, però amb un paisatge la mar de maco.

sergibuda.cat







Vam decidir entrar a Casp per prendre alguna cosa fresca, que la Merlès berenés i descansar una mica. Ens vam dirigir cap al centre sense trobar on aturar-nos fins que vam arribar a la Plaza España, on vam trobar un lloc on deixar el sidecar. Hi havia taules de tres locals al centre de la plaça, d'un bar que estava tancant, d'un que ja havia tancat i de La Crepería, on vam seure. La carta estava bé, però ens va semblar que eren plats molt contundents i només vam demanar beure abans de continuar ruta cap a casa després de gaudir d'un gran cap de setmana.

sergibuda.cat
sergibuda.cat
sergibuda.cat

 

 

 

 

 

sergibuda.cat