La Diada

 

 

 

Vam decidir no passar tot el dia a Barcelona, així que ens vam llevar tranquil·lament, ens vam arreglar i vam anar a esmorzar al forn Enrich.


sergibuda.cat
Lògicament, en no poder anar en moto, ens vam decidir per anar en tren. La Merlès va jugar un munt, anant amunt i avall i saludant a tothom.


sergibuda.catVam baixar a l'Estació de França i ens vam dirigir cap a El Born perquè ens havia semblat veure-hi moviment. Un cop allà, vam veure que s'hi celebrava una actuació castellera.


sergibuda.cat 
Vam passar per El Fossar de les Moreres, que estava ple de gom a gom, i ens vam dirigir cap a l'Arc de Triomf. Allà vam veure l'arribada dels Motards Independentistes, vam saludar alguns Despertaferro, vam coincidir amb ma cosina Núria i el Xutis i ens vam trobar amb el David i la Bego.


sergibuda.catVam posar-nos en contacte amb els nostres amics els Motards del Delta i ens vam acostar allà on eren amb les motos, ens vam saludar i la Merlès va fer una mica d'aperitiu.


sergibuda.cat

sergibuda.cat

sergibuda.cat

sergibuda.catVam marxar de seguida per anar a dinar a un restaurant xinès proper que vam trobar a rebentar, fent-nos desistir de menjar-hi. Allà al costat, vam entrar al petit 温州面馆ii, on vam dinar molt i molt bé.


sergibuda.cat
D'allà, vam anar directament cap a on anàvem a manifestar-nos, a la cantonada de Rambla Catalunya amb Gran Via, on ja estava a rebentar de gent.


sergibuda.cat

sergibuda.cat

sergibuda.cat

sergibuda.cat

sergibuda.cat

sergibuda.catUn cop acabat l'acte, vam marxar ràpidament, doncs el David ja duia molta estona dempeus i tenia la cama fotuda (anava amb una bota ortopèdica). Per tornar a Sitges, vam tornar a agafar el tren, però aquest cop la Merlès va fer el viatge més tranquil·la.


sergibuda.cat

 

 

 

 

 

sergibuda.cat