La Conilleta va a la Mandonguillada

 

 

 

Vam anar a buscar la Merlès a La Formigueta, la llar d'infants, per marxar directament des d'allà i ens vam trobar la sorpresa de marxar amb algú més, la Conilleta, el peluix mascota de la seva classe.

sergibuda.catLa Merlès no va pas deixar anar la Conilleta quan va pujar al cotxe, ni quan vam arribar a l'habitació que teníem reservada a l'Hotel B&B de Les Franqueses del Vallès.

sergibuda.cat
sergibuda.catNo vam trigar pas gaire per marxar de l'hotel i dirigir-nos a Cardedeu, on ja vam trobar el gruix del grup bastant animadet, com no podia ser d'una altra manera.

sergibuda.catUn dels avantatges d'haver anat en cotxe va ser poder carregar de tot, de tal forma que vam poder agafar la moto per tal que la Merlès practiqués una mica d'off-road pel jardí.

sergibuda.catPer sort, la ingesta compulsiva de cervesa Estrella Galicia en el seu format de 20cl amb obertura fàcil la vam anar acompanyant de tot tipus d'aliments.

sergibuda.catA més de conduir com un salvatge i saltar com una cabreta, la Merlès també va tenir unes quantes sessions de bracets, destacant en aquest apartat la padrina.

sergibuda.catUna mica tard pel nostre gust, es va realitzar l'encesa de la barbacoa i en cascada es van anar succeint les flames, les brases, la cocció d'aliments i la nostra degustació, a la que s'hi van afegir la Merlès, que ja havia sopat, i la Conilleta, que no pensàvem que anés a sopar.

sergibuda.cat
sergibuda.cat
sergibuda.cat
sergibuda.catVam anar a dormir d'hora respecte al grup, però tardíssim per a la Merlès. El cas és que entre l'hora, les cerveses i el cansament, vam dormir com unes soques i si va passar alguna cosa, no ens vam assabentar de res, però el Mic i la Conilleta pel matí estaven molt somrients i abraçats.

sergibuda.catVam tornar cap a Cardedeu, vam aparcar i vam anar a buscar un lloc on esmorzar. Vam trobar la Fira de Sant Isidre i en ella la zona de food trucks, on vam demanar-nos uns entrepans.

sergibuda.cat
sergibuda.catA més de les paradetes amb menjar per prendre allà, també n'hi havia de formatges, embotits, productes artesans, roba (vam comprar un mono d'estiu per a la Merlès), de molts dels comerços de Cardedeu i d'animals de granja. La Conilleta i la Merlès s'ho van passar d'allò més bé mirant-se els animalons.

sergibuda.cat
sergibuda.cat
sergibuda.cat
sergibuda.cat
sergibuda.cat
sergibuda.catQuan vam arribar a casa del Pi i la Brenda, les tasques de preparació de la Mandonguillada ja estaven en marxa, així que ens vam arremangar i ens vam posar a treballar de valent, tot i que la Merlès estava més per pescar alguna cosa per endur-se a la boca que no pas per preparar el sopar.

sergibuda.cat
sergibuda.cat
sergibuda.catDe fet, malgrat haver-nos llevat més tard de l'habitual, haver esmorzat també més tard i bastant i haver picat alguna cosa, a la Merlès li vam haver de donar de dinar abans.

sergibuda.catPer comparar timings, nosaltres vam acabar les mandonguilles i vam començar a fer una mica d'aperitiu aproximadament quan la Merlès i la Conilleta començaven a fer la migdiada.

sergibuda.cat
sergibuda.cat
sergibuda.cat
sergibuda.catAmb bona part de la feina ja feta, vam seure plegats a menjar-nos el dinar típic: sopa de galets de primer i pollastre i albergínia arrebossats de segon.

sergibuda.catEren prop de les set de la tarda, ja acabada la migdiada d'uns quants, quan ens vam acomiadar de tots, doncs quedar-nos al main event era massa per a la Merlès, encara que la Conilleta es va quedar amb ganes de tastar les mandonguilles.

sergibuda.catEl diumenge ens el vam prendre amb molta més calma i tranquil·litat i bàsicament vam estar a casa fent el gos, excepte una estona que vam anar a jugar al parc infantil del Patufet al Parc de Can Robert.

sergibuda.cat
sergibuda.cat

 

 

 

 

 

sergibuda.cat