V Concentración Motera Te Levanto En El Aire

 

 

 

Vam sortir a primera hora de la tarda, fent aturades una mica llargues per tal que la Merlès podés anar estirant les cames i descansant de sidecar, tot i que un cop pujada en ell o bé dormia o bé s'entretenia amb alguna joguina.

sergibuda.cat
sergibuda.cat







Un cop arribats a Ayerbe, vam descarregar l'equipatge, el vam entrar al pavelló per la sortida d'emergència que dóna a l'aparcament, estalviant-nos haver de carregar-lo un tros, vam instal·lar-nos i vam prendre les primeres cerveses.

sergibuda.cat







Mentre descarregàvem i muntàvem ja vam començar a saludar amics i coneguts i bàsicament això és el que vam anar fent la resta del vespres, a més de saludar desconeguts que ens comentaven que ja recordaven la Merlès de l'any anterior.

sergibuda.cat







A l'hora del sopar, vam seure amb la Bea i amb la resta dels Iron Dragons i ens vam dedicar a posar-nos al dia amb la nostra mañica preferida. Després, vam donar per acabat el divendres i ens en vam anar a dormir.

sergibuda.cat
sergibuda.cat







Pel matí, ens vam llevar amb la calma i ens ho vam prendre tot molt tranquil·lament, tant que una mica més i perdem la ruta que ens va dur al Simply d'Osca a tocar de l'Estadi El Alcoraz en el que ja havíem estat algun altre any. Sense ni tan sols agafar alguna cosa per beure, vam entrar al supermercat i vam comprar un pitet i alguna altra cosa que ens havíem deixat.

sergibuda.cat







El pica-pica, que s'anunciava com almuerzo, va ser espectacular. Nosaltres, que havíem estat dintre del supermercat comprant, pensàvem que ja no quedaria gaire res quan sortíssim, però encara hi havia menjar i en seguien servint. És més, fins i tot hi havia sushi. I el millor de tot és que no tenia gaire èxit en general i nosaltres ens vam ficar les botes.

sergibuda.cat
sergibuda.cat
sergibuda.cat







Retornats a Ayerbe, vam estar fent-la petar prop de la barra, prenent-nos unes cerveses, picant uns cacauets i perseguint la Merlès fins que va aparèixer la primera de les paelles i ens van fer fora per tal d'organitzar la cua.

sergibuda.cat







Vam tenir preferència un altre cop a l'hora d'escollir lloc per seure, doncs ens era molt més còmode ser en una punta pel tema de la cadireta. A més, vam coincidir amb els Motrix, amb els que vam compartir conversa.

sergibuda.cat







Després de saltar-nos els jocs motards, intentar fer una mica de migdiada i passejar amb la Merlès per deixar fer migidada a la Núria, ens vam acostar al centre del poble per recollir la xocolata desfeta i els melindros, quedant-nos sense la possibilitat de pujar al castell inflable pel fort vent que feia.

sergibuda.cat







Vam iniciar la ruta barítima pels bars col·laboradors d'Ayerbe, coincidint amb la resta de participants a la concentració, amb els que vam anar xerrant.

sergibuda.cat
sergibuda.cat







De tota manera, no vam allargar-la gaire, doncs havíem de tornar al pavelló per dutxar la Merlès i donar-li el sopar, que una cosa és alterar una mica els horaris i una altra és donar-los la volta.

sergibuda.cat
sergibuda.cat







Amb el sopar i la sobretaula que vam tornar a compartir amb els amics de Motrix gairebé vam donar per acabada la jornada, tot i que abans d'anar cap a la tenda a dormir, tot i que va costar una mica perquè el fort vent donava una certa sensació de fred i part de la gent no va anar al SENPA es va quedar al pavelló fent una mica de xivarri.

sergibuda.cat







Vam poder dormir prou bé, gaudint d'un descans reparador que es notava en les nostres cares quan, ja llevats, ens vam acostar a la carpa a esmorzar.

sergibuda.cat







Mentre jo acabava de recollir i carregar el sidecar, hi va haver l'actuació dels nois de Te Levanto en el Aire, que van tornar a posar-se en la pell dels The Village People, però aquest cop per interpretar In the Navy. Quan jo vaig arribar a la carpa, ja estaven fent el llarguíssim sorteig de regals, previ a l'almuerzo 5 estrellas que marca el final de la trobada i l'inici de la tornada a casa, que va transcòrrer perfectament.

sergibuda.cat
sergibuda.cat

 

 

 

 

 

sergibuda.cat