Inauguració Restaurant Masia Can Padró |
La Sílvia havia començat a portar el Restaurant Masia Can Padró, li va donar una volta i ens el va voler presentar en una festa d'inauguració, així que vam agafar el sidecar i vam anar a Sant Vicenç de Castellet. |
|
|
Res més arribar, ens vam trobar
el Ferran, l'Eva i altres Despertaferro, així que vam
començar a fer-la petar alhora que començàvem a consumir de
franc. |
|
La Sílvia estava una mica
nerviosa i amb moltíssimes ganes d'ensenyar-nos la masia,
què havia fet i quina era la seva feina, però per sobre de
tot estava ocupada en fer-nos sentir còmodes. |
|
La masia rep el nom de Can
Padró per la família de Sant Vicenç de Castellet que la va
adquirir a la família Sobirana, però anteriorment va ser
nomenada Mas de la Franquesa Sobirana, tal i com se cita en
un document de 1233. El terme franquesa fa referència a la
carta de franquesa que se li va concedir amb anterioritat i
que li permetia gaudir de certs privilegis, drets i
llibertats sota jurisdicció reial. El cas, però, és que allà
hi érem nosaltres uns quants segles més tard, desconeixent
la història i inaugurant un restaurant, sota un sol de
finals d'abril que volia apretar fort i encara que la carpa
ens permetia gaudir d'ombra, era convenient anar-se
hidratant sovint. |
|
Va començar a sortir menjar i
ens va venir molt de gust a tots acostar-nos a les taules on
l'anaven servint perquè teníem gana i l'aspecte i la flaire
dels plats et convidaven a tastar-ho tot, però poc a poc vam
anar relaxant-nos perquè ens anàvem atipant, tot i que el
ritme de sortida de menjar de la cuina no baixava, com si
haguessin de seguir el ritme del dueto que ens amenitzava
musicalment el brunch. |
|
|
|
|
La veritat és que quan s'engega
un projecte potser no cal mirar enrere i escarbar en la
història, sinó simplement encarar el que vingui i pensar en
el futur i si parlem de futur, el nostre futur està en les
mans del Bru i de la Merlès. |
|
Poc abans d'acomiadar-nos i
desitjar-li tota la sort del món, la Sílvia ens va explicar
que amb els cursos de conducció i d'emergències que se
celebren als terrenys de la finca durant la setmana és
necessari disposar d'un menú diari, però que el que havia de
potenciar eren els serveis del cap de setmana. Ja de tornada
a Sitges i just havent aparcat el sidecar, la Núria no va
poder estar-se de pensar en el futur i fins i tot d'intentar
emular-lo. |
|