Cap d'Any 2018 |
El Cosme plegava a les deu de la nit i vam organitzar un sopar a casa seva, però li van canviar el torn, passant a plegar a quarts de tres de la matinada, el que va suposar que la Montse i l'Isma decidissin acabar l'any a Berga. Nosaltres dos, com que no estàvem per viatges, vam acabar celebrant el traspàs d'any a casa amb un sopar mig arregladet que va començar amb un carpaccio de vedella amb encenalls de formatge parmesà. |
|
|
|
Després,
encara a mode d'entrant lleugeret, vam picar uns daus de
salmó fumat que vam aromatitzar convenientment. |
|
|
|
Vam
continuar amb un bon grapat de gambes fetes a la planxa. |
|
|
|
Un
cop més, vam triar la combinació de cansalada i vieira feta
al moment sobre la pedra calenta com un dels plats
principals del sopar de cap d'any. |
|
|
|
Un
tros de foie a la
planxa amb una mica de poma i reducció de Pedro Ximenes va
ser l'últim plat del sopar. |
|
|
|
En
definitiva, un bon sopar que ens va deixar a les portes d'un
nou i esperançador any 2018 amb molts canvis a la vista. |
|
|
|