St. Patrick's Day

 

 

 

Com que a Sitges ja no teníem el Paddy's ni cap altre que el substituís, vam haver de buscar alternatives per a la celebració i ens vam decidir per anar cap a Barna en tren (el primer cop que la Merlès anava en tren).

sergibuda.cat

sergibuda.cat

sergibuda.cat
Havíem quedat al George Payne de Plaça Urquinaona a quarts de dues del migdia i quan vam arribar ens vam trobar amb el Salim a la porta i el pagament de 10 € (amb una pinta i un barret inclosos) per entrar al local. A més, estava ple, sense cap taula lliure, així que quan van haver arribat el César i la Su vam decidir marxar cap el McCarthy's.

sergibuda.cat

sergibuda.catUn cop allà, vam canviar el bolquer de la Merlès i la Núria es va posar a alimentar-la, mentre ens arribaven les pintes de cervesa i els barrets típics.


sergibuda.cat

sergibuda.cat

sergibuda.cat

sergibuda.cat

sergibuda.cat

sergibuda.cat

sergibuda.catEl problema del McCarthy's era que no servien menjars, tot i que ens permetien que ens els portéssim nosaltres. Vam decidir acabar-nos les cerveses i anar cap a un altre pub, però va haver a qui una pinta sencera de Guinness se li va fer molt llarga.


sergibuda.catQuan va arribar el Cosme, li vam donar el temps suficient per prendre alguna cosa abans no vam marxar cap al Dunne's, que estava ple fins a la bandera, tot i que a la part del darrera hi havia una petita terrassa en la que finalment hi vam dinar.


sergibuda.cat

sergibuda.cat

sergibuda.cat

sergibuda.catVa venir l'Alberto, que havia dinat a casa seva amb sa mare, i en acabar de dinar vam decidir anar a alguna altra banda perquè havia refrescat bastant i preferíem estar a cobert. A l'Starbucks d'allà el costat no vam trobar lloc, com tampoc no en vam trobar ni al Pub Lennox ni al Temple Bar, així que vam acabar al Glaciar fent un parell de gots abans de marxar cap a casa i donar per acabada la celebració del patró d'Irlanda.


sergibuda.cat

 

 

 

 

 

sergibuda.cat