Sortida de sidecars Nadal 2017

El Jordi de Vilafranca ens va avisar que hi havia una trobada per fer un esmorzar-dinar el vint-i-quatre de desembre i vam quedar amb ell i amb un noi en moto a Sant Sadurní d'Anoia per anar plegats al punt de trobada, la gasolinera Repsol de la C352 entre Granollers i La Roca del Vallès, on ens vam trobar amb dos sides més i una altra moto.


sergibuda.cat

sergibuda.cat
sergibuda.cat

sergibuda.cat
Vam passar per Òrrius i per Dosrius per fer unes corbetes abans d'arribar a la Torrassa del Moro, on alguns vam pujar a la torre de guaita romana de 12 metres d'alÃçada per gaudir de les impressionants vistes, tot i la boira.


sergibuda.cat
La Núria es va quedar a peu de torre, asseguda en una cadira, tot descansant una miqueta mentre ens preparaven la taula que havíem reservat i arribava un últim sidecar (un Ural amb tracció a dues rodes) que s'havia confós d'hora.


sergibuda.catPer menjar, ens van dir que se'ls havia acabat el pa de barra i per tant havíem de menjar llesques de pa de pagès amb tomàquet per acompanyar la truita a la francesa i la cansalada amb formatge que vam compartir nosaltres dos.


sergibuda.cat

sergibuda.cat

sergibuda.cat

sergibuda.cat

© JordiEls nens es van posar a jugar (em consta que una pilota en va patir les conseqüències) i els grans vam fer una mica de sobretaula, una sobretaula que nosaltres dos vam aprofitar per xerrar amb els nous companys i per anar coneixent una mica més aquest tipus de vehicle tan estrany que són els sidecars. De tota manera, el temps no va donar per gaire més, únicament vam fer-nos una foto de grup i vam marxar cadascú per la seva banda, doncs en una data tan assenyalada qui més qui menys tothom tenia compromisos.


sergibuda.cat

sergibuda.cat

sergibuda.cat

sergibuda.cat

© Jordi


sergibuda.cat