La Diada

á

á

á

Un cop ens vam haver trobat tots, vam buscar on dinar alguna cosa, per˛ com que hi havia tanta gent es va complicar forša. Per sort, a la cantonada del carrer Ocells amb Rec Comtal vam trobar una pizzeria amb porcions take away que ens va solucionar la papereta. De tota manera, ja d˙iem una estona per allÓ i haver dinat asseguts en una escala del carrer Basses de Sant Pere va acabar de cansar el Jan i l'Eva se'l va endur cap a casa, mentre nosaltres ens acostÓvem al Passeig de GrÓcia.


sergibuda.cat
EstÓvem apuntats al tram corresponent al BerguedÓ, que era al Passeig de GrÓcia entre ValŔncia i Aragˇ, Ús a dir al rovell de l'ou, per˛ quan vam arribar encara hi havia una certa amplitut, tot i que ens vam adonar que no era per que hi faltÚs tanta gent, sinˇ perquŔ la densitat allÓ on tocava l'ombra era com a mÝnim del doble.

sergibuda.cat

sergibuda.catVam intentar acostar-nos cap on hi havia la gent de Berga (com que hi havia els castellers amb les seves camises blaves, els tenÝem localitzats), per˛ va ser impossible. A mÚs, el sol va comenšar a baixar una mica i es va ampliar la zona d'ombra mentre no continuava d'arribar gent i mÚs gent.


sergibuda.cat
En tot cas, en un moment determinat vaig veure el Ramon i la Sandra, les nostres mirades es van creuar, ens vam saludar i ells es van acostar el suficient com per poder xerrar una miqueta amb nosaltres.


sergibuda.cat
Els castellers van fer algunes construccions mentre seguia arribant-hi gent i se succe´en cants i proclames. Els Despertaferro, que havien reservat per dinar una mica lluny d'allÓ (per aix˛ no ens vam apuntar amb ells), ens van trucar per poder-nos localitzar i es van acostar allÓ on Úrem.


sergibuda.cat

sergibuda.cat

sergibuda.catPer la megafonia vam poder saber que a les 17:14 hores tocades van comenšar a avanšar des dels extrems les quatre pancartes gegants que havien de confluir a Passeig de GrÓcia amb Aragˇ i que la nostra era la que estava trigant mÚs a fer camÝ, per˛ a tres quarts i mig de sis ens va sobrepassar.


sergibuda.catVam ser relativament pocs els que ens vam canviar de samarreta mentre ens ultrapassava la pancarta, doncs molta gent ja la duia posada, alguns duien alguna cosa al damunt que es van treure en aquell moment i d'altres ni tan sols es van preeocupar pel tema samarreta, per˛ fos com fos, allÓ hi vam ser, demostrant al mˇn la nostra intenciˇ de construir un paÝs millor.


sergibuda.cat


á

á

á

á

á

sergibuda.cat

á