Òpera Samfaina

 

 

 

El Cosme havia proposat anar a Òpera Samfaina i vam aconseguir uns cupons en una pàgina web d'ofertes, el que va ser complicat va ser trobar una data que ens anés bé a tots. Finalment, el dilluns 21, la setmana després de l'atemptat a La Rambla, vam acostar-nos-hi, vam entrar al bar i vam esperar el nostre torn per fer el tour.

sergibuda.cat

sergibuda.cat

sergibuda.cat
A la paret de la dreta del passadís d'entrada als diferents salons que hi havia al soterrani hi havia una sèrie de diorames que explicaven la història fantàstica que donava sentit a la instal·lació. El nostre guia ens els va anar ensenyant i explicant fins que vam arribar a l'estança principal, des de la que vam poder accedir a la resta de salons, tots ells decorats espectacularment.


sergibuda.cat

sergibuda.cat

sergibuda.cat

sergibuda.cat

sergibuda.cat

sergibuda.cat

sergibuda.catL'espectacularitat no era exclusiva dels salons, doncs els lavabos també estaven decorats temàticament i, encara que no hi haguessin ganes o necessitats, pagava la pena acostar-s'hi a conèixer-los.


sergibuda.catTant els aliments com els personatges com els llocs a què es feia referència en la decoració eren mediterranis i la majoria catalans o barcelonins, tant reals com de ficció.


sergibuda.cat
El menjar de l'oferta que havíem agafat, apart d'escàs (això ja ho sabíem en part pel preu pagat), no ens va impressionar, doncs era bon producte, però sense elaboració. Vam tafanejar la carta i ens va donar una mica la mateixa impressió, a més que no era pas econòmica. De tota manera, vam decidir que hi tornaríem més endavant per fer un àpat sencer.


sergibuda.cat

 

 

 

 

 

sergibuda.cat