Kawasaki ACE Night juliol

 

 

 

Ens vam assabentar a última hora que s'anava a celebrar la 1ª Kawasaki ACE Night, per això gairebé tothom ja tenia comromisos. Quan vam arribar, però, vam poder saludar-nos amb en Gurimares del VOCS Catalunya, a més de veure passar uns txupitos verds i negres, agafar algunes gominoles també dels colors de Kawasaki i veure moltes motos d'aquesta marca japonesa, algunes d'elles dintre del bar.

sergibuda.cat

sergibuda.cat

sergibuda.cat








Un noi bastant jove amb una petita Kawasaki Ninja 300 amb només 1.350 Km i poc més d'una setmana junts va ser el guanyador d'un premi i del reconeixement públic pel poc quilometratge.


sergibuda.cat








Tampoc no em va sorprendre que anunciessin pels altaveus que la meva Vulcan 2000 era la moto amb més quilòmetres després de fer-ne més de 301.000 en poc menys de deu anys.


sergibuda.cat








De fet, la imatge del meu reconeixement es va convertir en l'escollida per la marca per fer referència a l'esdeveniment en la seva publicació mensual anomenada Kawasaki GreenBox.

sergibuda.cat

© Kawasaki




sergibuda.cat

© Kawasaki







Al cap de ben poquet, va arribar la Pepi i amb ella vam sopar després de barallar-nos per tenir un lloc i que ens fessin cas, doncs el servei va tornar a deixar bastant a desitjar, com a les anteriors visites.


sergibuda.cat

sergibuda.cat

sergibuda.cat

sergibuda.cat







No crec que fos pel servei, però en arribar l'hora de sopar va començar a desfilar bona part de les prop de tres-centes persones que hi van assistir i nosaltres només vam esperar a haver-ho fet i aconseguir pagar, tot i que en agafar les motos vam veure que s'estava celebrant el concurs de lentitud. De tota manera, jo marxava cap a casa amb un rellotge nou.


sergibuda.cat

 

 

 

 

 

sergibuda.cat