Dospalillos |
Tot i haver una oferta a la webpage Michelin Days, no vam ser a temps d'aprofitar-la, però vam decidir anar a fer el menú diari, tot i que a l'hora de la veritat vam acabar dinant a la carta. |
|
|
|
Vam
demanar cervesa de barril i vam començar l'àpat amb els
nenúfars thai de tomàquet, seguits del tàrtar de
sípia amb esència de sípia, oli de shiso i caviar oscietra,
el dumpling de cansalada i llagostins i la tempura
d'anèmones. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Amb
les anèmones vam començar la tanda de plats espectaculars,
doncs vam seguir amb les gambes crues calentes amb oli de
te, el temaki d'anguila
(amb alga nori i
amb fulla de shiso),
la papada de porc ibèric a la cantonesa i la nippon
burger, altrament coneguda com japo-burguer. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|