La Patum

 

 

 

El dimecres a les dotze del migdia, estàvem a la Plaça de Sant Pere, just davant de La Barana, tot esperant la sortida del tabal anunciant La Patum.


sergibuda.cat








Acompanyats de la Montse i de l'Isma, vam veure el propi tabal i els quatre gegants ballant a la plaça i iniciant el passacarrers per donar el tret de sortida a les festes i convidar la població a participar-hi.

sergibuda.cat

sergibuda.cat


sergibuda.cat








Tal i com marca la tradició, vam anar a fer l'aperitiu a la Plaça Maragall, però no vam trobar on fer-ho, tot i que sí que vam poder prendre alguna cosa fresqueta i xerrar amb amics. Sí que vam poder fer-lo al local dels castellers al Carrer Major, abans de passar de nou per la Plaça de Sant Pere, on vam tornar a coincidir amb el passacarrers.


sergibuda.cat








Al vespre, vam veure sortir el passacarrers, però no ens vam poder quedar perquè l'endemà la Núria tenia visita mèdica a Sitges a quarts de nou del matí i el millor era baixar el mateix dimecres, tal i com vam fer.


sergibuda.cat

sergibuda.cat

sergibuda.cat

sergibuda.cat







Com que la Núria no podia saltar, jo em vaig fer solidari i el dijous vam decidir pujar a Queralt per veure el primer salt de plens des d'allà dalt. Ens van acompanyar la Rosa i el Jordi i la veritat que no va ser pas tan espectacular com ens havien dit.


sergibuda.cat

 

 

 

 

 

sergibuda.cat