Inauguració Pastisseria Panpas

 

 

 

La Pepi, després de mesos de treball i de tenir en marxa l'obrador, va aconseguir obrir al públic la botiga de la Pastisseria Panpas, al Carrer Falguera 45 de Sant Feliu de Llobregat.


sergibuda.cat
Hi vam anar cap allà la Núria i jo, doncs teníem moltes ganes de veure la nova botiga i desitjar-li tota la sort del món en la seva aventura empresarial.

sergibuda.cat

sergibuda.catLa botiga, petitona, però molt cuca, decorada amb molt de gust i amb l'afegit de tenir una finestra des d'on es veuen l'obrador i el treball de la Pepi.


sergibuda.cat
Nosaltres vam ser dels primers en arribar-hi, però de seguida van començar a arribar més amics i familiars que tampoc no es volien perdre l'esdeveniment i la Pepi, molt ben ajudada per la Itzíar i els seus pares va començar a treure menjar i beure per tots.


sergibuda.cat

sergibuda.cat

sergibuda.cat

sergibuda.catPèrò no només ens va donar de menjar a nosaltres, doncs com que sabia que les seves creacions estaven molt bones, tenia penjat aquest cartell a la porta del local.


sergibuda.catVam saludar-nos i posar-nos una mica al dia amb l'Antonio quan va aparèixer per allà, però no vam coincidir amb ningú de les Rates ni dels Despertafero, encara que s'ha de dir que no vam acabar marxant gaire tard.


sergibuda.cat

 

 

 

 

 

sergibuda.cat