Sortida Mototurisme Berguedà i Lluçanès

 

 

 

El punt de trobada era un bar a Cal Rosal i, malgrat haver dormit a Berga, la Núria va decidir aprofitar el matí a la ciutat que la va veure néixer i enviar-me a mi de ruta.

sergibuda.cat

sergibuda.cat

sergibuda.cat








Després de passar per Graugés, Avià i La Valldan, vam fer una aturada al jaciment paleontològic de Fumanya, on vaig poder fer una foto de la Montse sobre la seva nova BMW GS R1200.


sergibuda.cat








Vam continuar la ruta fins a Guardiola de Berguedà, on ens vam trobar un rally de cotxes antics (ens va donar joc per parlar de les diferències entre vell, antic, clàssic i vintage, que es resumeixen en el que s'està disposat a pagar per ells) que circulava per la carretera que volíem agafar, el que ens obligà a recalcular la ruta.

sergibuda.cat

sergibuda.cat







La tercera aturada va ser a Alpens, on vam coincidir amb una fira als carrers de la població, però la majoria ens vam quedar al bar que hi havia a l'entrada, doncs feia molta calor i ens havíem d'hidratar.

sergibuda.cat

sergibuda.cat

sergibuda.cat







Com acostuma a passar els primers caps de setmana de primavera amb bon temps, vam trobar moltes motos, tant en el nostre sentit de la marxa, com en el contrari, com creuant la nostra ruta o aturats a un costat.


sergibuda.cat







Realment, tot i la calor, el traçat de les carreteres, l'estat de l'asfalt i el grip convidaven a gaudir de la ruta, que és el que vam fer en tot moment.


sergibuda.cat

sergibuda.cat

sergibuda.cat







Ja començàvem a dinar quan va arribar la Núria, però és que havíem arribat uns minutets abans d'hora i ella uns minutets tard.


sergibuda.cat







El menjar va estar molt bé: taula d'embotits, amanida i pa de coca torrat amb tomàquet per compartir, una tapa de rissotto de bolets i el segon plat que havíem escollit. A més, el fet de dinar en taules rodones ens va donar l'oportunitat de xerrar amb més gent, gent que en allargar més el dia tampoc no va sortir corrent havent dinat, de fet nosaltres vam ser del primer terç a marxar cap a casa.


sergibuda.cat







Vam decidir tirar pel dret per anar cap a casa enlloc de buscar rutes alternatives i entre Igualada i Vilafranca del Penedès vam trobar un dels cotxes participants al rally que ens havíem trobat a Guardiola de Berguedà.


sergibuda.cat

 

 

 

 

 

sergibuda.cat