22ª Mandonguillada |
La Núria tenia una reunió i l'endemà havíem de dinar a Berga, així que vaig anar-hi sol directament de la feina. Quan hi vaig arribar, els que hi eren ja duien una bona estona. Vam berenar patates fregides i daus de xoriço. |
|
|
|
|
|
|
El
sopar va consistir en una barbacoa en la que hi havia
xampinyons, bacó, pollastre, botifarra, pebrot, ceba,
salsitxa, carbassó, hamburguesa... També vam torrar el pa i
vam fondre el formatge cheddar. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
La
feina a fer del divendres, com cada any, va consistir a
preparar els flams i els combinats de suc de taronja i
vodka, pel que ens vam dividir en dos equips que van
competir per fer-ho millor i més ràpid. |
|
|
|
|
|
|
La
resta de la nit va haver molt riure, molta xarrera i molt
beure mentre uns i altres anaven desfilant per anar a dormir
o bé allà mateix o bé cap a una pensió propera. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
El
dissabte al matí, ens vam llevar, ens vam espabilar i vam
començar a fer feina barrejant les carns, picant els alls,
el julivert i el chile chipotle, fent la massa de
les mandonguilles i finalment donant la forma i el tamany
requerit mentre esmorzàvem coca de forner. A més, hi havia
qui es dedicava a anar preparant el dinar, la
il·luminació... |
|
|
|
|
|
|
Un
cop més, la quantitat de mandonguilles va ser impressionant.
La festa pintava molt i molt bé, però jo només vaig tenir
temps de rentar uns quants plats i útils de cuina que havíem
emprat abans no vaig recollir per marxar cap a Berga, on
m'esperaven per dinar. |
|
|
|
|
|
|