Visita a l'ACE Cafe de Barcelona

 

 

 

Feia poc que havien inaugurat l'ACE Cafe de Barcelona i nosaltres encara no ens hi havíem pogut acostar, així que vam aprofitar que el dia 1 de maig estàvem per casa per mirar de quedar i arribar-nos-hi.


sergibuda.cat








De tota manera, vam avisar prou tard i no es va poder apuntar ningú més. Ens va agradar la zona on era perquè no calia entrar a BCN i pel magnífic aparcament, malgrat que hi hagi tot de places per cotxe, enlloc de tenir les zones preferents marcades per a motos.

sergibuda.cat

sergibuda.cat







Vam anar a seure a una taula i un cambrer ens va dir que estava ocupada, doncs anava a fer seure quatre persones que s'havien assegut al cantó del local que estava buit. Però no ens va dir de seure ni res de res, així que passats tres o quatre minuts vam acabar seient a una taula de dos que hi havia davant de la barra, doncs l'altra taula buida era una de forma rodona per cinc o sis persones.


sergibuda.cat








Tampoc no ens venien a demanar què volíem i vaig haver d'aixecar-me i demanar a la barra, on ens van dir que no tenien barrils pels tiradors de Paulaner i de Kilkenny perquè el proveïdor encara no els havia subministrat.


sergibuda.cat








La carta la vaig agafar jo directament i ens va desagradar, a més de sorprendre, no trobar-la en català, doncs de fet l'esperàvem en català, castellà i anglès com a mínim, tot i que potser en tenien i vaig ser jo qui no la va saber agafar. De tota manera, el cambrer, que finalment va venir a demanar-nos quan ja teníem begudes i cartes, tampoc no parlava en català.


sergibuda.cat







El local, bastant gran, estava maco, ben decorat. Vam trobar a faltar el terra de rajola combinant el blanc i el negre a l'estil del bar original, en el que fins i tot hi ha el logo a terra, encara que la imatge corporativa era omnipresent, tant en detalls com els tovallons o la roba dels cambrers com en el propi merchandising, que disposava d'un racó per a la seva venda.


sergibuda.cat

sergibuda.cat

sergibuda.cat


sergibuda.cat

sergibuda.cat

sergibuda.cat


sergibuda.cat







Ens vam demanar unes patates ACE (5,00 €) amb romesco, una hamburguesa ACE (5,80 €) amb el pa torrat i de color negre, bacó, formatge, enciam i tomàquet i un fish and chips (15,00 €) que era congelat, tot i que pel preu no ho semblava, acompanyat d'una salsa de tomàquet enlloc de maionesa o salsa tàrtara.


sergibuda.cat

sergibuda.cat




sergibuda.cat







Sí que és cert que un cop vam haver demanat, ens van servir el menjar força ràpid, un bon detall, com bon detall també va ser per la Núria trobar te de bona qualitat.


sergibuda.cat

sergibuda.cat

sergibuda.cat







Com que no havíem pogut coincidir amb ningú, després de comprar uns brodats no ens hi vam estar més estona, doncs vam preferir tornar cap a casa fent una mica de ruta i així aprofitar una mica més el dia.


sergibuda.cat


sergibuda.cat

 

 

 

 

 

sergibuda.cat