Cap
d'any 2016 |
Un any més, el Cosme va venir a sopar a casa nostra i un any més vam voler fer un sopar digne d'una nit tan assenyalada. Per començar, vam presentar uns kikos caramel·litzats, inspirats pels que serveixen a Ca la Núria. |
|
|
|
També
vam voler imitar un dels plats preferits d'un dels
restaurants preferits quan vam fregir unes pells de
pollastre fins fer-les cruixents i les vam assaonar amb
curri, tal i com fan al Dospalillos. |
|
|
|
El
full de cabdell d'enciam farcit de mousse de gambes a
l'allet i coronat amb succedani de caviar va ser el primer
plat pròpiament dit, doncs els anteriors eren el pica-pica
inicial. |
|
|
|
El
repte que ens havíem plantejat era un menú degustació que no
ens obligués a passar la nit a la cuina, d'aquí que
intentéssim reinventar algun plat força conegut, com serien
uns natxos mexicans, però freds. Vam preparar uns totopos
casolans, enlloc de formatge cheddar
vam posar formatge fresc i el vam coronar amb un topping
de tomàquet i cogombre aromatitzats a la menta. |
|
|
|
També
freds vam servir els daus de tomyina marinats amb corona de
làmines de maduixa, sèsam caramel·litzat, sal rosa de
l'Himàlaia i anet. |
|
|
|
La
torta estremenya atemperada amb bastonets de llagostí en
tempura va ser la següent combinació en arribar a la taula. |
|
|
|
El
següent va ser el més atrevit, unes migues 2.0, és a dir un
ou cuit a baixa temperatura sobre un llit de cruixent de
blat amb ceba i pernil, on la màxima dificultat era coure
l'ou sense disposar de la màquina que ho fa. |
|
|
|
|
|
|
Després
va venir el raïm i l'entrada al nou any, que van donar pas
als cubates i a la felicitat d'entrar en un any amb la
millor de les companyies. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vam
acabar sortint de festa per Sitges, anant al Nieuw
Amsterdam, però ja ens el vam trobar tancat i, com l'any
anterior, vam tornar a anar a La Cova. |
|
|
|
La
Núria va decidir que allà acabava la seva revetlla, però el
Cosme i jo vam continuar de festa al Queenz, acabant-la
després al Ricky's. |
|
|
|
|
|
|