Sopar a la Fonda Europa

 

 

 

Un any més, anàvem a participar al Rally Samhaín i per això havíem agafat un lloc per dormir a Granollers, però aquest cop vam trobar una oferta per fer-ho a la famosa Fonda Europa i vam aprofitar per reservar per sopar després de fer una passejada pel centre de la vila vallesana.

sergibuda.cat

sergibuda.cat







Per entretenir-nos una mica mentre ens prenien nota i ens preparaven el sopar, ens van posar un platet amb olives negres i ens van servir el pa, que estava tan bo com sembla a la foto.

sergibuda.cat

sergibuda.cat







Tot i que sabíem que segurament estàvem demanant massa menjar, teníem ganes de tastar coses, començant per una truita de mongetes amb bacallà i botifarra amb romesco.


sergibuda.cat








L'altre primer que ens vam demanar va ser el plat de macarrons de rostit a la catalana amb formatge fos i res més veure'l vam entendre que ens havíem passat demanant perquè a més les racions eren molt grans.


sergibuda.cat








Quan van acabar amb els primers, ja estàvem gairebé tips, però encara havien d'arribar els segons, que van començar amb els peus de porc guisats amb sípia que, com la resta dels plats, no ens descobria res, doncs es tractava de plats de tota la vida, però estava molt ben elaborat.


sergibuda.cat







L'altre segon va ser un dels clàssics de la carta, la Paella Parellada. Val a dir que no vam ser capaços d'acabar-nos-els i que quan vam demanar emportar-nos l'arròs que havia sobrat (els peus de porc duien suc), ens van mirar malament i va semblar que els sabés greu i de fet ens ho van embolicar amb una mica de paper d'alumini.

sergibuda.cat




sergibuda.cat







Fos com fos, vam gaudir força i vam pensar que en la següent edició del Rally Samhaín seria una bona oportunitat per repetir-ho si aconseguíem que el preu fos contingut, tot i que necessitéssim fer una passejadeta per fer baixar el sopar.


sergibuda.cat

 

 

 

 

 

sergibuda.cat