Sopar a la Fonda Europa |
Un any més, anàvem a participar al Rally Samhaín i per això havíem agafat un lloc per dormir a Granollers, però aquest cop vam trobar una oferta per fer-ho a la famosa Fonda Europa i vam aprofitar per reservar per sopar després de fer una passejada pel centre de la vila vallesana. |
|
|
|
Per
entretenir-nos una mica mentre ens prenien nota i ens
preparaven el sopar, ens van posar un platet amb olives
negres i ens van servir el pa, que estava tan bo com sembla
a la foto. |
|
|
|
Tot
i que sabíem que segurament estàvem demanant massa menjar,
teníem ganes de tastar coses, començant per una truita de
mongetes amb bacallà i botifarra amb romesco. |
|
|
|
L'altre
primer que ens vam demanar va ser el plat de macarrons de
rostit a la catalana amb formatge fos i res més veure'l vam
entendre que ens havíem passat demanant perquè a més les
racions eren molt grans. |
|
|
|
Quan
van acabar amb els primers, ja estàvem gairebé tips, però
encara havien d'arribar els segons, que van començar amb els
peus de porc guisats amb sípia que, com la resta dels plats,
no ens descobria res, doncs es tractava de plats de tota la
vida, però estava molt ben elaborat. |
|
|
|
L'altre
segon va ser un dels clàssics de la carta, la Paella
Parellada. Val a dir que no vam ser capaços d'acabar-nos-els
i que quan vam demanar emportar-nos l'arròs que havia sobrat
(els peus de porc duien suc), ens van mirar malament i va
semblar que els sabés greu i de fet ens ho van embolicar amb
una mica de paper d'alumini. |
|
|
|
|
|
|
Fos
com fos, vam gaudir força i vam pensar que en la següent
edició del Rally Samhaín seria una bona oportunitat per
repetir-ho si aconseguíem que el preu fos contingut, tot i
que necessitéssim fer una passejadeta per fer baixar el
sopar. |
|
|
|