Sortida Mototurisme pre-Pirineu

 

 

 

El divendres, a la feina i amb la moto carregada per anar a Nonasp a la Concentració Fora de Lloc, vaig rebre una trucada de la Núria dient-me que estava molt encostipada i que no podia marxar, així que ens vam quedar a casa, però el diumenge, que ella ja estrobava millor i jo estava histèric d'estar tancat, vaig decidir anar a la sortida de Mototurisme.cat, encara que no em podés quedar a dinar.


sergibuda.cat
El punt de trobada era l'Hotel Restaurant Solana del Ter a Ripoll i tal i com vaig arribar-hi, em van dir que hi havia hagut unes baixes d'última hora i que podia (i de fet, els anava millor) quedar-me a dinar.


sergibuda.cat
Vam agafar la C-26, passant per Borredà i Vilada i arribant fins a tocar de Berga, on vam enganxar la c-16 en direcció nord fins el trencall de La Nou de Berguedà, just al costat de l'antiga central elèctrica de Cercs.


sergibuda.cat

sergibuda.cat

sergibuda.cat

sergibuda.cat
Vam fer una aturada tècnica per descansar i reagrupar-nos a Malanyeu, a l'aparcament del restaurant, on hi ha unes vistes espectaculars i on, com vaig explicar a més d'una persona, es menja molt bé.


sergibuda.catVam tornar a la C-16, però per tornar a deixar-la ràpidament per agafar la B-400, que ens va dur cap a Gósol davant la imponent silueta bipollegona del massís del Pedraforca.

sergibuda.cat

sergibuda.cat


sergibuda.cat

sergibuda.cat

sergibuda.catEl cert és que no ens vam avorrir gens i vam fer un munt de revolts, passant per Josa del Cadí, Tuixent i Sant Llorenç de Morunys, on vam fer una altra aturada, doncs encara havíem de baixar a Solsona per aprofitar per fer uns quants revolts més abans d'arribar a Cambrils, on vam dinar força bé a la Fonda ca l'Agustí.


sergibuda.cat

sergibuda.cat

sergibuda.cat

 

 

 

 

 

sergibuda.cat