Dospalillos |
Feia un cert temps que no anàvem al magnífic restaurant Dospalillos i un cop decidits, vam avisar la Montse i el Cosme, que no van dubtar a apuntar-s'hi. A més, un cop allà vam tenir la sort de poder aprofitar una reserva cancel·lada per entrar al saló interior, tot i que vam acabar entrant-hi força tard perquè la Montse no trobava lloc per aparcar. |
|
|
|
Com
que vam entrar tant tard, no vam poder demanar res que no
estés inclòs en el menú que vam escollir i a més ens ho van
anar servint força ràpid, però ja estàvem avisats i vam
decidir acceptar-ho. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
I
ho vam acceptar perquè no havíem entrat d'ençà el primer cop
que vam anar a dinar durant el 2010, sis anys abans, quan
encara no havien merescut cap estrella Michelin. És molt més
còmode i es pot gaudir de la vista de la cuina i del treball
dels cuiners. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Però
el més important en un restaurant sempre és el menjar i si
de menjar parlem, el del Dospalillos estava exquisit i vam
gaudir força de tot el menú, acompanyat per un Tayaimgut
blanc. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Per
prendre les postres sense posar nerviosos els cambrers per
l'hora que era i aprofitar una mica més l'estona, vam
demanar fer-ho a la terrassa i vam aprofitar per
acompanyar-les amb una ampolla de cava que va ajudar a
fer-les baixar. |
|
|
|
Per
pair el sopar, vam passejar una mica pel Barri Gòtic de la
capital catalana fins que vam entrar al Bar L'Ascensor, on
després de fer una mica el ximple amb les portes del local,
vam prendre unes copes abans d'anar a dormir a casa del
Cosme, que ens havia ofert quedar-nos-hi. |
|
|
|