II Premi Boli d'Or de Relat

 

 

 

L'afició per l'escriptura desfermada pels cursos de Talleres del Texto, va acabar engendrant el 2015 el Premi Literari Boli d'Or amb les categories de relat i poesia i el 2016 es va presentar la segona edició, en la que hi va participar la Núria amb un relat.


sergibuda.cat








Ja només per haver-s'hi presentat, era lògic que anéssim al lliurament dels premis, però com que a més era una de les finalistes, estàvem obligats. Per la meva banda, vaig avisar la Montse, l'Isma i el Cosme per si podien passar, doncs sabia que li faria il·lusió a la Núria i molta més quan en va resultar guanyadora.

sergibuda.cat

sergibuda.cat







A continuació, la Núria es va veure obligada a perdre la vergonya i llegir-nos als que allà érem presents Mario, el seu relat i a les postres guanyador, de tal forma que vam tenir el privilegi de sentir-lo de boca de la seva autora.


sergibuda.cat







La veritat és que tot i no tractar-se d'un premi important, sempre és maco que se't reconegui l'esforç i la feina ben feta i d'aquí que la cara de la Núria reflectís aquesta felicitat.


sergibuda.cat







I com que un triomf així s'ha de celebrar, vam anar a fer unes cerveses i a sopar amb la Montse, l'Isma i el Cosme, per després fer unes copes tots plegats a La Cova.


sergibuda.cat

sergibuda.cat

sergibuda.cat

sergibuda.cat








La guanyadora del premi, amb la seva germana i el seu cunyat van decidir que ja era prou tard i van anar a dormir, mentre que el Cosme i jo exploràvem la nit sitgetana fins a altes hores de la matinada, tot explotant la joia que ens aclaparava d'ençà del lliurament del premi.

sergibuda.cat

sergibuda.cat

 

 

 

 

 

sergibuda.cat