VII Reunió de Viatgers Catalans

 

 

 

Malgrat que en les anteriors ocasions s'havia celebrat en diumenge, els organitzadors van voler compaginar la sortida mensual, el nou format de prèvia el dia abans i la Reunió de Viatgers Catalans, traslladant-la a la tarda del dissabte. El primer problema amb què ens vam trobar va ser que la ruta off-road del matí es va allargar i ens va fer seure a dinar tard, que si bé no hauria d'haver estat un gran problema, la lentitut a l'hora de servir el dinar va aconseguir que s'hi transformés. De fet, l'explicació del viatge Àfrica XL a càrrec del Franky i del Xabi, que havia de ser l'última del dia, va passar a ser la primera perquè els ponents havien de marxar. La seva va ser una presentació molt divertida, no només pel fet de compartir moto i viatge per fases, sinó per com són, com viatgen i com ho expliquen.


sergibuda.cat

sergibuda.cat

sergibuda.cat







Si l'afluència de públic ja no havia estat res de l'altre món, quan va començar el Vicenç Giménez gairebé a l'hora a la que s'havia d'acabar l'acte, vam quedar quatre gats i és una pena perquè el seu viatge La Ruta de la Seda va ser espectacular. A més, acostumats com estem a que els grans viatgers ens expliquin com si res tot el que fan, sentir a algú sense massa experiència explicant-te els seus problemes amb el fang o amb petits rius et fa viure més de prop el que t'està explicant.


sergibuda.cat









Així, quan ens va tocar a la Núria i a mi explicar el viatge que havíem fet amb el Jaume i el David (anàvem tots quatre amb unes samarretes commemoratives del viatge que va portar per sorpresa el David), ja només quedàvem els que anàvem a quedar-nos a dormir allà. Vam projectar una presentació que havíem preparat, mentre la Núria anava explicant el viatge i jo ambientava amb música les imatges i les explicacions.




 

 

 

 

 

sergibuda.cat