Prova Africa Twin

 

 

 

A la campanya de llençament de la nova Honda Africa Twin hi havia programades proves per tot aquell que s'hi apuntés, el David ens ho va comentar i ens vam apuntar ell, el Miguel Ángel i jo un dimarts per la tarda. Jo m'hi vaig acostar després de treballar i el David ja havia sortit amb un company de feina a provar-la, així que els vaig esperar.


sergibuda.cat








Quan van tornar, la va agafar el David i el seu company de feina va marxar. Vam agafar el carrer València i després el túnel de la Rovira, per anar a sortir de Barcelona per la carretera de Cerdanyola.


sergibuda.cat









En tornar, ja hi havia el Miguel Ángel, però ens quedava poquet temps, així que vam demanar no haver de tornar amb la moto per fer el canvi de pilot i ens ho van autoritzar fent al David responsable a nivell administratiu. Aquest cop, doncs, sí que vam poder fer gairebé tota la carretera, vam aturar-nos per canviar de moto, una tia ens va fotre la bronca perquè deia que la molestàvem per fotre el polvo dins el cotxe i vam tirar.

sergibuda.cat


sergibuda.cat







Al mirador sobre la ciutat de Barcelona vam tornar a aturar-nos amb una mica més de calma per acabar d'ajustar alguna cosa (pantalla i seient) i mirar-nos la moto, alhora que acordàvem tornar cap al concessionari abans no se'ns fes massa tard.


sergibuda.cat
sergibuda.cat

sergibuda.cat







A ells dos els va agradar força, però a mi no em va acabar de convèncer, doncs tens menys sensacions que portant una custom i has de canviar molt més sovint. A més, li vaig trobar a faltar potència, però potser només va ser una sensació meva per portar marxes massa llargues o no sentir uns tubs d'escapament que marquin el territori...


sergibuda.cat

 

 

 

 

 

sergibuda.cat