Proves Indian i Victory

 

 

 

Com que el motor de la Vulcan 2000 necessitava un bon repàs en la seva part alta i tenia fets més de 260.000 Km, tot apuntava a un canvi de moto, així que vaig començar a mirar el mercat i em vaig decidir per dos models força diferents: la Victory Vegas 8-Ball i l'Indian Scout, que ja havia portat durant el viatge als USA. Vam acostar-nos a Motíssimo, que és concessionari d'ambdues marques per veure-les en directe i informar-nos-en una mica més i ens van ensenyar una Victory amb 8.500 Km i alguns extres (tubs d'escapament, seient del passatger...) i ens van dir que podíem provar aquesta moto de segona mà i una Indian Scout, així que no ens ho vam pensar i vam sortir per la Gran Via per agafar la carretera de Begues, tal i com vam fer a l'hora de provar la Bonneville, quan la Núria se l'estava mirant per comprar-la.


sergibuda.cat








Vaig agafar la Victory fins que vam aturar-nos a mitja pujada per canviar de moto i donar la volta, doncs ens quedàvem sense temps i havíem de tornar, tal i com ens va passar també amb la Bonneville.


sergibuda.cat








Em va agradar força, tot i que no deixa de ser una moto de l'estil de la 2000, però sense ser la 2000... És a dir que sí que té potència, però li costa bastant més entrar a les corbes (potser amb més experiència, seria una altra cosa, però mai no arribaria a ser el mateix) i rasca molt ràpid a terra.


sergibuda.cat







L'Indian, en canvi, és molt més lleugera i portable i també és potent, tot i que la resposta no sigui tan immediata. Estèticament, m'agrada que sigui una moto ruda i que no intenti ser maca ni cridanera, però és bastant més petita i per viatges llargs potser és un hàndicap, tot i que als USA no ho vaig patir gaire.

sergibuda.cat


sergibuda.cat

sergibuda.cat








En fi, dues bones motos, per dubtar força. A més, la nova amb cinc anys de garantia i la de segona mà amb només tres. Això sí, molt bé el comercial de Motíssimo deixant-nos les motos, tot i que jo arribés de miracle després d'apagar-se dos cops el motor per manca de gasolina i que la Núria hagués d'aturar-se a repostar.


sergibuda.cat

 

 

 

 

 

sergibuda.cat