Bonneville Night
La Núria ens va passar la informació de la presentació de la gamma Bonneville 2016 i això ens va servir d'excusa per quedar i veure'ns. Vam decidir anar a Màquina Motors i quan jo hi vaig arribar ja hi eren el Jaume i el David, amb els que em vaig posar a xerrar mentre preníem alguna cosa del que oferia la marca Triumph.


sergibuda.cat

foto extreta del facebook de Màquina Motors
Hi havia un discjòquei punxant música i va anar arribant més gent (encara que la Núria em va enviar un missatge anunciant-me que venia tard -quina sorpresa!-), però les motos estaven tapades una funda per tal de mantenir el suspens.

sergibuda.cat

sergibuda.catA l'hora convinguda (bé, era una mica més tard, però això tant li fa), van baixar els llums, van pujar la música, ens vam acostar tots, van tornar a baixar la música per posar un parell de vídeos promocionals, ens van parlar de les seves caracterí­stiques, de les novetats i, finalment, van descobrir-ne una.


sergibuda.catAbans de treure'ls-hi la funda a les altres dues motos que hi havia allà , va aparèixer-ne una tercera en marxa, es tractava d'una Street Twin negra.


sergibuda.catEstàvem intentant acostar-nos a les motos quan va arribar el Maudi per sorpresa (va ser més sorpresa que no pas el destape de les motos), ens vam saludar i vam tornar a intentar acostar-nos-hi.


sergibuda.cat

sergibuda.cat

sergibuda.catEl Jaume va deixar clar que era qui millor look motard tenia de tots quatre i que a més era la viva imatge del mític Johnny Roqueta quan va decidir pujar a la Bonneville Street Twin negra que havia arribat rodant.


sergibuda.cat


sergibuda.cat


sergibuda.cat

sergibuda.cat

sergibuda.cat
sergibuda.cat
sergibuda.cat


sergibuda.cat


sergibuda.cat

sergibuda.cat


sergibuda.catEns vam apuntar per poder provar les motos més endavant, però el David en realitat el que volia provar era un altre tipus de moto... De tota manera, aquell era el dia de les Bonneville, així­ que va quedar pendent. El que no va quedar pendent va ser sopar alguna cosa, doncs ens vam acostar a un bar proper on picar alguna cosa abans d'acomiadar-nos i marxar cap a casa.


sergibuda.catsergibuda.cat