Eleccions al Parlament de Catalunya

 

 

 

Després de separar-nos del Josep, vam agafar direcció Fraga, Lleida, Balaguer... i ens vam aturar a Cubells per descansar una mica i posar gasolina a les motos.


sergibuda.cat
Poc abans d'arribar a Solsona, vam haver-nos d'aturar un cop més per posar-nos els impermeables, que ens van ajudar a suportar una tempesta bastant intensa, però no va ser aquesta l'única aturada, doncs la Vulcan 900 de la Núria va assolir els 150.000 Km i vam voler immortalitzar el moment.


sergibuda.cat


sergibuda.cat

sergibuda.cat
 

 

 

  

Ja a Berga, va sorir el sol, així que no ens va fer res haver-nos d'esperar una mica a la porta del col·legi electoral mentre arribaven la Rosa, el Jordi i la Montse.

sergibuda.cat


sergibuda.catTots tres amb la Núria van entrar al col·legi, mentre jo em quedava amb les motos i les jaquetes, i van participar d'una jornada històrica decidint el futur del nostre país amb una papereta.


sergibuda.cat

sergibuda.cat

sergibuda.cat

sergibuda.catEns vam acomiadar allà mateix i vam anar a Barcelona, on va ser la Núria qui es va esperar al costat de les motos mentre jo entrava al meu col·legi electoral i dipositava la papereta a l'urna.


sergibuda.cat

 

 

 

 

 

sergibuda.cat