VI Manifestació Independentista en Moto

 

 

 

Com cada any, la Núria i jo vam anar a dormir a Vic, però aquest cop vam dormir en un hotel encara més proper a la plaça, de tal forma que ens vam llevar i vam entrar les motos i tot seguit vam tornar a l'hotel on vam acabar de recollir i arreglar-nos, tornant a la plaça quan ja era plena de gom a gom.


sergibuda.cat








Els parlaments els va concloure en Peyu, un humorista habitual del programa APM?, que ens va engrescar i ens va fer riure una mica abans que engeguéssim les motos.


sergibuda.cat


 

 

 



 

La sortida de la plaça, però, va ser molt més ordenada que en anys anteriors, doncs ens van anar marcant quan havíem de sortir en funció d'on estàvem col·locats al 17S que havíem dibuixat amb les motos.


sergibuda.cat







El recorregut fins a El Bruc, va ser l'habitual i un cop a l'estació de servei ens vam aplegar un bon munt de motos, per això ens van donar una sèrie de consells abans de continuar la manifestació.

sergibuda.cat

sergibuda.cat

sergibuda.cat







A la Zona Franca de Barcelona vam fer una altra aturada, però només va ser per tornar-nos a reagrupar abans d'entrar a la ronda.

sergibuda.cat


sergibuda.cat

sergibuda.cat







Vam acabar entrant per la Meridiana, recorrent bona part del que anava a ser l'esdeveniment del dia, però com els cops anteriors, ens vam anar aturant als semàfors i atomitzant-nos en grups petits que no es van tornar a agrupar una mica fins a l'Arc de Triomf, on nosaltres vam fer una volta per anar ràpidament a la nostra posició a la via.


sergibuda.cat


sergibuda.cat

 

 

 

 

 

sergibuda.cat