Spring Ride H-D

 

 

 

Ens vam trobar en un bar proper i vam esmorzar, doncs per un cop i sense que serveixi com a precedent, vam quedar amb temps suficient i vam ser-hi a l'hora.

sergibuda.cat

sergibuda.cat







A l'hora convinguda, vam acostar-nos a la porta d'EspacioHD, on ens van dir que aniríem a buscar l'A-2 fins el trencall de l'N-340 i que a L'Arboç ens desviaríem cap a Clariana, on ens aturaríem a prendre alguna cosa per tot seguit anar cap a Vilafranca pel Pantà de Foix i tornar a Barcelona per les costes del Garraf, que havíem de seguir una sèrie de normes i que ens anaven a entregar una enganxina en la que trobaríem el codi per participar en un sorteig.

sergibuda.cat

sergibuda.cat

sergibuda.cat

 

 

 

 



 

La ruta es va fer pesadeta perquè el ritme era molt baix (tot i així, se'ns ficaven cotxes entremig i no conseguíem ser un grup compacte). A més, com era d'esperar, no vam passar per Clariana i l'aturada que jo suposava que anava a ser a Castellet tampoc no es va produir. Per això, un cop superades les costes, en fer un senyal de separar-nos del grup, la resta va estar-hi d'acord.

sergibuda.cat

sergibuda.cat

sergibuda.cat







Vam anar fins al Barba-Rossa del Passeig Marítim de Castelldefels, que cada dia té les parets més plenes de coses, i vam demanar-nos unes clares ben fresquetes per fer passar la set i al cap d'una estona unes hamburgueses per dinar allà mateix.

sergibuda.cat

sergibuda.cat







Quan ja estàvem acabant, van arribar l'Eva, el Ferran i el Nil, que havien suposat que acabaríem allà (què previsibles que som!). El que passa és que llavors tenien molta feina al bar i els van trigar molt a servir el dinar (per cert, el Nil va acabar guanyant una samarreta per menjar-se una hamburguesa enorme) i nosaltres vam acabar marxant abans.


sergibuda.cat

 

 

 

 

 

sergibuda.cat