Taller
de sushi |
Per Nadal, vam rebre com a regal un bonus per a participar en un taller de sushi i com que ma mare també en va rebre un, vam buscar un dia per anar-hi plegats i vam reservar-ho. Després de trobar-nos a la Plaça Artós de Barcelona, ens vam acostar al local on es feia la classe i al que vam poder entrar després d'esperar una mica. Vam agasfar lloc i la Núria va posar ulls de japonès per posar-se en situació. |
|
|
|
Primer,
ens van explicar com fer tempura i vam poder veure i tastar
el resultat d'allò que ens explicaven, tot i que la
massificació del taller dificultava la seva comprensió,
sobretot a aquells que no van tenir la sort d'estar davant
de tot i més o menys al centre, com nosaltres tres. |
|
|
|
El
plat fort (mai més ben dit) del taller era la preparació de
makis, començant per la cocció de l'arròs i acabant amb la
preparació del maki pròpiament dit. Lògicament, per
comprovar la seva correcta realització, vam passar a
degustar-los. |
|
|
|
|
|
A
continuació, vam ser els estudiants els que vam haver
d'emular la mestra, però un cop més la massificació va
obligar a fer-ho per torns i a deixar-nos a alguns sense la
possibilitat d'intentar-ho. |
|
|
|
De
tota manera, la Núria sí que va aconseguir fer-se un lloc i
posar en pràctica la tècnica per fer makis
que ens van ensenyar, mentre que ma mare i jo ho observàvem
amb atenció. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
El
millor de tot no va ser pas que li quedessin la mar de
macos, sinó que realment estaven molt ben fets i, el que és
més important, estaven molt bons. |
|
|
|
A més del que ens van ensenyar allà mateix, també ens van demanar la nostra adreça electrònica per enviar-nos les receptes, els ingredients, les botigues on trobar-los i restaurants on menjar bon sushi. Però el més important de tot va ser que vam passar una estona plegats que vam rematar dinant al Bar Àngel, a tocar de l'Estació de França. |
|
|
|