Taller de sushi

 

 

 

Per Nadal, vam rebre com a regal un bonus per a participar en un taller de sushi i com que ma mare també en va rebre un, vam buscar un dia per anar-hi plegats i vam reservar-ho. Després de trobar-nos a la Plaça Artós de Barcelona, ens vam acostar al local on es feia la classe i al que vam poder entrar després d'esperar una mica. Vam agasfar lloc i la Núria va posar ulls de japonès per posar-se en situació.


sergibuda.cat








Primer, ens van explicar com fer tempura i vam poder veure i tastar el resultat d'allò que ens explicaven, tot i que la massificació del taller dificultava la seva comprensió, sobretot a aquells que no van tenir la sort d'estar davant de tot i més o menys al centre, com nosaltres tres.

sergibuda.cat

sergibuda.cat







El plat fort (mai més ben dit) del taller era la preparació de makis, començant per la cocció de l'arròs i acabant amb la preparació del maki pròpiament dit. Lògicament, per comprovar la seva correcta realització, vam passar a degustar-los.


sergibuda.cat

sergibuda.cat

sergibuda.cat







A continuació, vam ser els estudiants els que vam haver d'emular la mestra, però un cop més la massificació va obligar a fer-ho per torns i a deixar-nos a alguns sense la possibilitat d'intentar-ho.


sergibuda.cat







De tota manera, la Núria sí que va aconseguir fer-se un lloc i posar en pràctica la tècnica per fer makis que ens van ensenyar, mentre que ma mare i jo ho observàvem amb atenció.

sergibuda.cat

sergibuda.cat



sergibuda.cat

sergibuda.cat







El millor de tot no va ser pas que li quedessin la mar de macos, sinó que realment estaven molt ben fets i, el que és més important, estaven molt bons.


sergibuda.cat







A més del que ens van ensenyar allà mateix, també ens van demanar la nostra adreça electrònica per enviar-nos les receptes, els ingredients, les botigues on trobar-los i restaurants on menjar bon sushi. Però el més important de tot va ser que vam passar una estona plegats que vam rematar dinant al Bar Àngel, a tocar de l'Estació de França.


sergibuda.cat

 

 

 

 

 

sergibuda.cat