Pakí-Payá 2014

 

 

 

Un cop més, el lloc de reunió va ser casa nostra a Sitges (què ben muntat que ho tenim), aquesta vegada van ser el David i el Jaume els que s'hi van acostar, tot i que per la distància a recòrrer era una mica igual fer el trajecte junts.


sergibuda.cat
Vam trigar no res a arribar al recinte esportiu de Cunit on se celebrava la concentració motera (a tocar del camp de futbol en el que s'havia celebrat temps ençà), vam saludar alguns coneguts i vam procedir a instal·lar les tendes per passar el cap de setmana.


sergibuda.cat


sergibuda.cat

sergibuda.catEns vam inscriure (de franc, tot i que hi havia una guardiola per posar-hi la voluntat. Nosaltres vam complir comprant merxandatge del club), vam fer una cervesaeta i ens van cridar a pujar a les motos.


sergibuda.cat

sergibuda.cat


sergibuda.catLa ruta barítima, encapçalada per la Guàrdia Urbana de Cunit, ens va dur a diferents bars col·laboradors on teníem una consumició de franc, acabant a l'actual seu dels Pakí-Payá, el Bar Nou Sol.


sergibuda.catEl sopar no estava inclós, però a la barra de la concentració hi havia entrepans freds i calents i plats combinats (amb ous que no existien i que després apareixien com per art de màgia) a bon preu, així que vam decidir menjar allà mateix.


sergibuda.catA la pista adjacent hi havia un escenari i en ell van actuar els Sam's Blues Band, que ens van agradar força. El problema va ser que no érem gaire gent i que a la majoria es va quedar asseguda sota la carpa enlloc d'acostar-se a l'escenari.

sergibuda.cat

sergibuda.cat

sergibuda.cat

sergibuda.cat

sergibuda.catVa venir gent d'El Lokal i també van aparèixer el Maudi i l'Àngels i la vam fer petar de valent. També es van afegir a la festa el Pedro i El Maño, dos membres històrics de la Penya Motera Pakí-Payá allunyats de l'organització d'aquest any per diferents raons.

sergibuda.cat
sergibuda.cat
 

 

 

  

Les dutxes que teníem a la nostra disposició quedaven a l'edifici entre la zona de la concentració i el camp de futbol, doncs eren els vestidors del camp. A la decoració de l'entrada hi destacava una samarreta de l'Espanyol d'uns anys abans signada per la plantilla i com que el Jaume és un fanàtic del futbol, no va poder estar-se de mirar-se-la una estoneta.


sergibuda.cat

L'esmorzar tampoc no estava inclós en la inscripció de franc, però per un tiquet (un euro i mig) podies prendre't un cafè amb llet o similar i escollir entre un magnífic croissant i una espectacular magdalena.


sergibuda.cat 
No ens vam ni adonar que ja ens estaven donant pressa per tal que ens preparéssim per fer la ruta per la comarca que hi havia programada i a la que ens hi vam acabar afegint.


sergibuda.cat
La ruta ens va portar a Castellet, a tocar del Pantà de Foix, però vam haver d'anar per la banda de darrera per aparcar en un descampat, just on mesos després se celebraria la I Concentración Invernal Penya Motera Pakí-Payá.


sergibuda.cat

sergibuda.cat

sergibuda.cat


sergibuda.cat

A Castellet s'estava celebrant una fira medieval i estava plena d'stands i de gent. Nosaltres vam aprofitar per seure a l'ombra i prendre una cervesa artesana mentre gaudíem de l'ambient i patíem la calor.

sergibuda.cat

sergibuda.cat

sergibuda.cat
En tornar al segle XXI vam pujar a les motos i vam tornar a fer ruta per carreteres de segon ordre i locals fins a Cubelles, on vam visitar el bar motard Hollister 47, on ens van obsequiar amb una cervesa ben fresca i una mica de pica-pica.


sergibuda.cat

sergibuda.cat
sergibuda.cat
sergibuda.catCom que suposàvem que acabaríem sopant a la concentra, vam decidir acostar-nos a un altre garito motard acabat d'obrir, el Harleys &  Blues Hot Dogs Bar, per dinar i de pas conèixer-lo. I, tot i que no ens havien parlat massa bé del local (més aviat de la seva orientació biker), no ens va decebre pas.

sergibuda.cat

sergibuda.catDe tornada a la concentra, vam decidir fer una mica de migdiada i així recuperar forces per la resta del dia, doncs les anàvem a necessitar perquè en despertar-nos hi havia la incansable Georgina, que havia arribat amb la Maribel. També s'hi va presentar el Dídac contra tot pronòstic!

sergibuda.cat

sergibuda.catVam tornar a sortir de ruta per locals de Cunit i aquest cop ens van acompanyar els nouvinguts. El que no tinc clar és qui estava més cofoi, si el Jaume portant a la Georgina, si la Maribel veient-los, si el Jaume portant la Maribel, si la Maribel de paquet del Jaume, si la Georgina de paquet de la Núria o darrera meu veient els seus pares en la Fat Boy... El cas és que va estar molt bé.


sergibuda.cat

sergibuda.cat


sergibuda.cat

sergibuda.cat
Més tard i en presència del Ferran, el Nil i l'Eva, que es van acostar des de la caseta d'estiueig, vam sopar plegats a la carpa de la concentració.


sergibuda.cat
Van començar els concerts i la veritat és que ja no estàvem per gaire festa, però a més va haver la mala sort que un nen (fill d'un dels músics) va caure i es va fer mal, es va suspendre el concert i es va haver d'esperar l'ambulància, el que ens va acabar de tallar el rotllo, així que no vam trigar gaire a anar a dormir a les tendes, mentre que el Dídac acompanyava el Ferran, el Nil i l'Eva per fer-ho en un llit.

sergibuda.cat

sergibuda.catPel matí vam tornar a utilitzar els vestidors del camp de futbol per dutxar-nos i vam tornar a esmorzar a la carpa de la concentra utilitzant un tiquet de consumició.


sergibuda.cat
Mentre la Georgina estava eufòrica, la Maribel estava derrotada, però va arribar l'hora de plegar tendes, sacs i matalassos i recollir-ho tot.

sergibuda.cat

sergibuda.cat

sergibuda.cat
Just quan ho vam tenir tot carregat, van començar a entregar trofejos i premis, emportant-se la Georgina el de l'inscrit més jove i emportant-nos tots alguna cosa de record.


sergibuda.cat
El Ferran i l'Eva, per whatsapp, ens van convidar a dinar a casa seva, però el David tenia un compromís i el Carles i l'Eva tenien celebració del primer any de casats, per tant ens vam separar en dos grups: un que marxava al nord i l'altre cap al sud.


sergibuda.cat
Com que eren pocs quilòmetres i a ella li feia molta il·lusió, la Georgina va anar de paquet de son pare mentre la Maribel ens va seguir en el cotxe.

sergibuda.cat

sergibuda.cat

sergibuda.cat

sergibuda.cat

sergibuda.catA la caseta de Tarragona, la Georgina i el Nil es van banyar a la piscina mentre l'Eva ens preparava uns fideus boníssims i la resta fèiem una mica d'aperitiu mentre acabàvem de gaudir del cap de setmana.


sergibuda.cat

 

 

 

 

 

 

sergibuda.cat