Karts

 

 

 

El nostre regal de nadal per la Montse i el Cosme va ser un parell de tandes en kart a Coma-ruga, però ens va costar força trobar una data que ens anés bé a tots. De tota manera, la vam trobar i vam quedar directament al circuit.


sergibuda.cat








Quan va arribar la nostra hora, vam anar als boxes a proveir-nos de cascs i d'allà a la pista que vam compartir amb quatre pilots més que no coneixíem pas.


sergibuda.cat


sergibuda.cat

sergibuda.cat







En acabar, vam pujar al bar, on ens van donar els resultats. No ho vam fer gaire bé, però com a mínim es notava en els temps una certa evolució a millor. Encara ens quedava una segona tanda i tots volíem guanyar.


sergibuda.cat

 

 

 

 



 

A més, des de la terrassa vam poder seguir les evolucions dels pilots de l'altre grup amb el que ens anàvem alternant i que eren bastant més ràpids que nosaltres. De fet, no sé si per la pressió a la que estaven sotmesos o a la ressaca per la festa del dia anterior, un d'ells va acabar vomitant dintre del casc.


sergibuda.cat








A la segona tanda tots vam millorar registres, demostrant la nostra evolució. A més, la Núria i jo vam mantenir un frec a frec durant els deu minuts, doncs jo la vaig avançar, però no me la vaig poder treure del damunt. Tant és així que fins i tot vaig patir una topada intentant desempallegar-me d'ella. De tota manera, el millor és que ens ho vam passar força bé i que mentre preníem una beguda al bar vam poder riure i explicar mentires.


sergibuda.cat

 

 

 

 

 

 

sergibuda.cat