101 Aniversario de Carreras en Cuesta

 

 

 

Es va llevar un dia esplèndid i vam decidir anar a treure el cap i de pas esmorzar alguna cosa. La sorpresa va ser arribar-hi i veure un munt de motos, de fet tantes que ens van fer aparcar les nostres ja fora de la zona delimitada.


sergibuda.cat



 








Vam entrar al recinte i a l'escenari s'estava lloant aquest tipus de proves, alhora que es recordaven temps passats en els que era més fàcil organitzar-ne. Vam saludar-nos amb alguns coneguts i vam anar a demanar-nos l'esmorzar (cervesa o refresc amb un entrepà per 3,50 €). Ens el vam fotre a la barra, mentre seguien els parlaments i s'entregaven alguns trofejos.


sergibuda.cat









A continuació va haver-hi l'actuació d'un stuntman, però en aquest cas era sobre una moto amb sidecar, el que va fer que ens hi acostèssim a mirar una part de l'exhibició.

sergibuda.cat
sergibuda.cat
 

 

 

 



 

Hi havia també uns quants stands, algun d'ells amb autèntiques joies del motociclisme que et feien retrocedir en el temps.


sergibuda.cat









A continuació, vam donar una volta per les paradetes i vam veure també un circuit de motocross en el que hi havia dues motos donant voltes a tota velocitat.

sergibuda.cat




sergibuda.cat
 

 

 

 



 

Vam decidir demanar-nos una altra cerveseta i prendre-nos-la tranquil·lament asseguts en una de les llarguíssimes taules que hi havia.

sergibuda.cat

sergibuda.cat







Just abans de marxar, vam flipar amb una Vespa modificada que hi havia en un dels stands, però és que hi havia per fer-ho!

sergibuda.cat

sergibuda.cat
 

 

 

 

 

 

sergibuda.cat