Rebaixes amb la Marina

 

 

 

Un any més, la Marina va obtenir un val per una jornada de rebaixes amb la Núria i amb mi, però aquest cop la vaig anar a buscar el divendres, es va quedar a dormir a Sitges i el dissabte vam anar cap a Barcelona després d'esmorzar a Ca l'Enric.


sergibuda.cat 
Vam aparcar el cotxe de la Carme a l'aparcament de Plaça Catalunya i vam anar al Topshop, on no ens va acabar de convèncer res del que vam veure. D'allà vam anar cap al Carrer Tallers, on vam entrar en unes quantes botigues fora del circuit "oficial", més del rotlo alternatiu.


sergibuda.cat

A l'hora de dinar vam dubtar una mica, però finalment vam decidir-nos pel Set de Gòtic i la veritat és que vam dinar la mar de bé (és un lloc força recomanable). En acabat, vam entrar en unes quantes botigues del Portal de l'Àngel.

sergibuda.cat
sergibuda.catAquest any, però, vam haver d'acabar una mica abans la jornada consumista perquè la Marina tenia un sopar i abans havia de dur-la a Olesa per tal que es canviés. De tota manera, les dues van acabar marxant cap a casa amb unes quantes bosses.


sergibuda.cat

 

 

 

 

 

 

sergibuda.cat